Evropská liga se po roce opět představí v Plzni, všechny viktoriány čeká první domácí sváteční čtvrtek. Jednotlivé vstupenky na duel s Hapoelem Beer-Sheva se začaly prodávat v pondělí 18. září již od 190 Kč. Zakoupit si je můžete na pokladnách Doosan Areny i po utkání se Zlínem či v online prodeji.

Čtvrtek 28. září nebude jen státním svátkem, ale v Plzni i svátkem fotbalovým. Viktorii čeká od 19.00 duel Evropské ligy s izraelským Hapoelem Beer-Sheva. Cílem týmu Pavla Vrby zůstává i přes úvodní porážku na hřišti FCSB postoupit ze skupiny G, v dalším zápase tedy potřebuje zvítězit. „Porážka nás všechny štve, ale máme před sebou další zápasy ve skupině a na našem cíli se nic nemění. V domácím zápase budeme chtít uspět,“ potvrzuje zkušený trenér.

V prodeji nadále zůstávají balíčky na všechny tři duely (více informací ZDE), v pondělí 18. září se spustil i prodej jednotlivých vstupenek na první domácí zápas. Lístky budou k dispozici na pokladnách za severní věží Doosan Areny každý den od 9.00 do 17.00.

Stejně jako u balíčků budou jednotlivé vstupenky dostupné i v online prodeji prostřednictvím Plzeňské vstupenky (ZDE). Online prodej odstartoval v pondělí 18. září ve 13.00.

Ceny vstupenek na utkání FC Viktoria Plzeň – Hapoel Beer-Sheva jsou v prodeji ve 4 cenových relacích, a to 190 Kč, 290 Kč, 420 Kč a 580 Kč. Pro vozíčkáře je vstup volný, doprovod zaplatí tradičně 100 Kč.

CENÍK

1. KATEGORIE 580 Kč
2. KATEGORIE 420 Kč
3. KATEGORIE 290 Kč
4. KATEGORIE 190 Kč