Během poločasové přestávky pohárového zápasu se Slováckem došlo k ocenění nejlepších mládežníků měsíce října 2017. Trenéři jednotlivých kategorií zvolili nejlepšího dorostence, žáka, hráče přípravky a hráčku ženských kategorií.

Kategorie dorosty
Pavel Šulc (U19) – „V říjnu patřil k tahounům týmu, střílí důležité branky. V nedávném utkání na hřišti Bohemians rozhodl v 90. minutě o vítězství našeho týmu krásnou střelou do šibenice. Svými výkony si také řekl o nominaci do reprezentace U18 na turnaj do Španělska, kvůli čemuž se na předání nemohl osobně dostavit,“ okomentoval jeho volbu trenér Jiří Žilák.

Kategorie žáci

Filip Červený (U13) – „Cenu si zaslouží především díky své pracovitosti v tréninku i schopnostem, které jej zdobí na pozici obránce. Je rychlý, skvěle čte hru, výborně hraje hlavou a umí zakončovat jak levou, tak pravou nohou,“ chválí svého svěřence trenér Martin Vísner.

Kategorie přípravky
Josef Pacák (U8) – „Svou pracovitostí a přístupem k tréninkům může být vzorem pro ostatní spoluhráče. Tento dlouhodobý poctivý přístup přenáší i do utkání a turnajů, kde jeho individuální výkony začínají být stále výraznější,“ říká na jeho adresu kouč Jakub Krčál.

Kategorie ženy
Tereza Polívková (mladší žačky) – „Naše brankářka je zároveň kapitánkou týmu a kromě stoprocentní účasti na trénincích je naší velkou oporou. A to jak v zápasech městského přeboru s klukama, tak v ligových utkáních mladších žaček,“ chválí ji zkušený trenér Zdeněk Rada.