Tréninkové jednotky v alpském prostředí na westendorfském stadionu pokračují. Hráči Viktorie Plzeň tvrdě trénují a připravují se na další přátelský zápas, jenž v sobotu sehrají v Jenbachu proti anglickému Wolverhamptonu.

„Poslední utkání s Fürthem nám hrubě nevyšlo. Jsme si toho vědomi a pracujeme na tom, aby se nic takového již neopakovalo,“ ubezpečuje fanoušky útočník Marek Bakoš. „Trenér Pavel Vrba je náročný, vždycky byl. Ale ono je to třeba. V týmu navíc panuje velká konkurence, každý bojuje o své místo v sestavě a do tréninku dává maximální nasazení,“ dodává zkušený slovenský hráč.

Do plného tréninku se stále více a více zapojují i Václav Pilař s Alešem Čermákem. Bez větších omezení trénují také Radim Řezník s Alešem Matějů, jenž před či během utkání s Fürthem utrpěli menší šrámy. Individuálně se zde v Rakousku stále připravuje i brankář Matúš Kozáčik.

Další zápas hraje Viktoria v sobotu od 17:00 v nedalekém Jenbachu, kde poměří síly s anglickým celkem Wolverhampton Wanderers. „Bude to zcela jistě zajímavá konfrontace. Anglický celek bude kvalitní, dobře fyzicky připravený a jistě nás prověří,“ vyhlíží zápas brankář Aleš Hruška.

Fotogalerie