Nikoli na stadionu, kde se zítra bude hrát zápas pátého kola základní skupiny Evropské ligy mezi Dinamem Minsk a Viktorií Plzeň, ale v náhradním azylu byli dnes nuceni trénovat plzeňští hráči. Nad domácím stánkem Dinama se v současnosti tyčí stometrové jeřáby a celý fotbalový stadion prochází rekonstrukcí.

Právě z tohoto důvodu se evropské utkání uskuteční v hodinu vzdáleném Borisově. Viktoriánská výprava bydlící v centru Minsku zvolila pro předzápasový trénink jednodušší variantu než přesun do Borisova a zpět a vyběhla na trávník tréninkového areálu běloruské fotbalové asociace vzdáleného ani ne deset minut od hotelu. Viktoriáni si mohli pochvalovat skvěle připravené hřiště, proti srsti mohlo některým být počasí. Teploty v běloruské metropoli po celý den nestoupají nad bod mrazu, ve večerních hodinách navíc klesají až k -10 °C.

Trénink proběhl i přes nízkou teplotu bez jakýchkoliv komplikací. Viktoriáni strávili na hřišti něco málo přes hodinu. Utkání mezi Dinamem Minsk a Viktorií Plzeň začíná ve čtvrtek 26. listopadu v 17:00 hodin středoevropského času.

Fotogalerie