Další soutěž s atraktivními cenami si Viktorie Plzeň v rámci projektu Viktorka do škol připravila pro své partnerské školy. Klubu dorazily desítky reportáží a básniček, z nichž bylo hráči vybráno a zajímavě oceněno šest nejlepších.

„Vybírat ze všech těch povedených básniček a reportáží bylo velmi těžké. Musím říct, že se všechny povedly a děti si zaslouží velkou pochvalu. Za podporu jim moc děkujeme,“ vzkazují Milan Havel s Alešem Čermákem, předsedové výběrčí komise.

Vítězná básnička pocházela od Kamily Peštové z 5.C 14. základní školy, nejlepší reportហnapsala ze stejné školy žákyně 9.A Kristýna Vodrážková.

Druhá nejpovedenější básnička pocházela ze ZŠ Chrást, na třetím místě pocházelo dílo Anny Prokýšková ze IV.A 26. základní školy.

V reportážích získal druhé místo žák VII.B 33. základní školy Pavel Gaszczyk, třetí byla Kim Melková z 22. ZŠ.

1. místo reportហ– ZDE (novinářská akreditace na zápas s Jabloncem, setkání s hráčem)
2. místo reportហ– ZDE (novinářská akreditace na zápas s Jabloncem, setkání s hráčem)
3. místo reportហ– ZDE (podepsaná sada kartiček celého týmu)

1. místo básnička – ZDE (setkání s vybraným hráčem)
2. místo básnička – ZDE (podepsaný kalendář na rok 2018)
3. místo básnička – ZDE (podepsaná sada kartiček celého týmu)

Projekt Viktorka do škol má za cíl zapojit školy do dění okolo klubu FC Viktorie Plzeň. Pravidelně jsou pro školy pořádány soutěže se zajímavými cenami. Vybraní žáci dostávají na zápasy vstupenky. „Projektu si jako klub velice vážíme. Je do něj zapojeno 16 partnerských škol a spolupráci s nimi se budeme snažit i nadále prohlubovat,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.