V rámci projektu Viktorka do škol se v pondělí 22. června 2015 zúčastnili TomᚠHořava a Radim Řezník besedy na 22. Základní škole. V Plzni na Doubravce na ně čekalo v zaplněné třídě bezmála sto dětí, které se na oba hráče pečlivě připravili.


„Já jsem si to tady moc užil, každé podobné setkání s fanoušky Viktorie je skvělé,“ říkal po návštěvě školy TomᚠHořava. „Projekt Viktorka do škol se mi moc líbí, jsem moc rád, že jsem se mohl zúčastnit, připomněl jsem si své časy na základní škole,“ dodával s úsměvem Radim Řezník.

Během hodinové akce proběhla na 22. Základní škole beseda, během které děti hráčům pokládaly otázky všeho druhu, jako například jestli mají nějaké rituály před zápasy, jak se jim líbí v Plzni nebo co by chtěli dělat za povolání, až skončí s fotbalem. Závěrečné minuty vyplnila autogramiáda obou viktoriánů, podepisovali se na kartičky, dresy, šály i kopačky, které si žáci do školy přinesly. 

Projekt Viktorka do škol spustil klub FC Viktoria Plzeň na začátku sezóny 2014/2015. Za hlavní cíle si dává rozšířit povědomí mezi dětmi na základních školách o plzeňském klubu, vytvořit vazbu a sounáležitost dětí s klubem, nabídnout zážitky spojené s fotbalem, přes populární osobnosti FC Viktorie Plzeň zdůrazňovat důležitost sportování a vzdělání a také budovat vztah dětí ke sportu, především k fotbalu.

Fotogalerie