M.A.T. Group, s.r.o. je česká společnost, která byla založena v roce 1993 a zaměřuje se na železářství, hobby, zahradu a domácí potřeby.

Jsme velkoobchodní společnost disponující vlastní maloobchodní sítí, která v současné době čítá 11 maloobchodních prodejen rozmístěných po celé České republice. Naši největší prodejnu v Plzni v Lochotínské ulici jsme pro Vás v nedávné době zrekonstruovali.

Věrnost se vyplácí!
Našim stálým zákazníkům nabízíme věrnostní kartu MATcard, která umožňuje jejím držitelům využívat zvýhodněné nabídky a akční ceny na naše zboží. MATcard lze uplatnit ve všech prodejnách M.A.T. a při každém nákupu lze získat slevu až 10 %.

Podporujeme plzeňské sportovce a také ty, kteří pomoc potřebují!
Aktivně se podílíme na rozvoji sportovního života v Plzni. Jsme hlavním partnerem házenkářského klubu Talent Robstav – M.A.T. Plzeň, podporujeme fotbalový klub FC Viktoria Plzeň a Nadaci sportující mládeže.

Pomáháme také těm, kteří naši pomoc potřebují. Dlouhodobě podporujeme agenturu domácí péče Domovinka - sociální služby a Centrum Hájek pomáhající dětem s postižením.

Nestojíme na místě, hledíme do budoucnosti!
Naším dlouhodobým cílem je zajištění co největší nabídky pro co nejširší spektrum zákazníků za co nejpřijatelnější ceny. Jedním z úkolů je taktéž neustálé zkvalitňování našich služeb a zvyšování hodnoty obchodní značky M.A.T. Group, s.r.o. Přitom pro nás není rozhodujícím měřítkem rychlý úspěch, ale trvalý a inovativní růst společnosti v zájmu spokojenosti našich zákazníků, obchodních partnerů a zaměstnanců.