Viktorii Plzeň čeká po reprezentační přestávce další ligový duel. Na hřiště aktuálně vedoucího týmu HET ligy přijede trápící se Zbrojovka Brno, která na úplném chvostu tabulky ztrácí tři body na předposlední místo. Vstupenky na duel s Brnem si mohou fanoušci zajišovat už ve čtvrtek 5. října.

Kromě tradičního prodeje ve Viktoria shopu lze vstupenky na zápas se Zbrojovkou zakoupit také pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky – seznam ZDE. Stejně tak bude spuštěn prodej pomocí internetových stránek www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude Doosan Arena v předstihu vyprodána, otevřou se pokladny také dvě hodiny před startem samotného zápasu.

„Máme za sebou povedený vstup do sezóny, který určitě budeme chtít potvrdit i proti Brnu. Víme, o co se tuto sezónu hraje, a proto chceme vyhrávat maximum zápasů. Věříme, že nás znovu požene dopředu zaplněná Doosan Arena. Těšíme se na vás,“ vzkazuje fanouškům záložník Jan Kopic.