Po reprezentační přestávce se opět naplno rozjíždí ePojisteni.cz liga a v rámci 7. kola přivítá FC Viktoria Plzeň v Doosan Areně v neděli 18. září 2016 od 18 hodin výběr MFK Karviná. Vstupenky na souboj s nováčkem české nejvyšší soutěže jsou v prodeji od čtvrtka 8. září 2016 a to přímo ve Štruncových sadech i na všech distribučních kanálech.

Prodej bude spuštěn ve čtvrtek v 9:00 hodin ve Viktoria shopu v severní věži Doosan Areny, jenž je v provozu každý pracovní den od 9 do 17 hodin. Stejně tak je možné zajistit si od 9 hodin lístky pomocí distribučních míst plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a internetového prodeje na adrese www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. „V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevře se pokladna stadionu také dvě hodiny před začátkem utkání,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Chceme navázat na domácí výhru nad Slavií Praha, opět získat tři body a hlavně potěšit naše fanoušky bojovným výkonem. Atmosféra v Doosan Areně je vždy skvělá a my chceme po utkání slavit s našimi příznivci zisk všech bodů,“ zve fanoušky na utkání záložník Jakub Hromada.