Viktorii Plzeň čeká o nadcházejícím víkendu výjezd na pražskou Letnou, kde odehraje utkání 27. kola Synot ligy. Prvenství v tabulce budou viktoriáni hájit v zápase se Spartou Praha. Prodej vstupenek pro plzeňské fanoušky stále probíhá ve fanshopu ve Štruncových sadech.

Pražský klub vyčlenil pro potřeby Viktorie celkem 1440 vstupenek. „Během předprodeje pro permanentkáře i volného prodeje o víkendu se tato kapacita nevyčerpala, nadále zůstává k dispozici cca 400 vstupenek. Prodej vstupenek do sektoru hostí letenského stadionu nadále probíhá ve Viktoria Shopu,“ informuje tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Prodej v klubovém obchodě Viktorie bude pokračovat do čtvrtku 7. dubna. „Fanoušci budou mít možnost zajistit si vstupenky také během pátku a soboty. V oba dny se od 10 do 15 hodin otevře pokladna za severní tribunou. Právě sobotní třetí hodina odpolední bude opravdu posledním momentem, kdy si bude možné vstupenky na Letnou zajistit. Přímo v Praze již nebude prodej pokračovat,“ uzavírá informace Pavel Pillár.