Viktorii Plzeň čeká další ligové utkání. Aktuálně vedoucí tým ePojisteni.cz ligy se po reprezentační přestávce postaví v sobotu 1. dubna ve 20:15 na domácím stadionu v rámci 22. ligového kola severočeským Teplicím. Vstupenky na sobotní střetnutí je možné zakoupit pomocí všech standardních distribučních kanálů od středečního dopoledne.

Kromě tradičního prodeje ve fanshopu lze vstupenky na zápas s Teplicemi zakoupit také pomocí distribučních míst Plzeňské vstupenky – seznam ZDE. Stejně tak bude spuštěn prodej pomocí internetových stránek www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. V případě, že nebude Doosan Arena v předstihu vyprodána, otevřou se pokladny také dvě hodiny před startem samotného zápasu.

„Chceme potvrdit naší sérii vítězství ziskem dalších tří bodů. Teplice se budou určitě prezentovat náročným fotbalem, ale věřím, že na něj společně s našimi skvělými fanoušky najdeme recept,“ zve všechny plzeňské příznivce na stadion kapitán týmu Roman Hubník.