Ve středu 2. března vstoupí Viktoria Plzeň do čtvrtfinálového dvojzápasu české pohárové soutěže domácím duelem se Sigmou Olomouc. Vstupenky na utkání MOL Cupu lze zakoupit pomocí všech standardních distribučních kanálů.

Viktoria připravila pro své příznivce speciální akci, v rámci které je možné sehnat vstupenky do všech sektorů Doosan Areny za jednotnou cenu 100 Kč. Vstupenky je možné zakoupit nejen v plzeňském fanshopu, ale k dispozici je všem fanouškům také distribuční sí plzeňské vstupenky (seznam ZDE). Zakoupit si vstupenky je možné také přes internet, a to na adrese www.plzenskavstupenka.cz. Pro všechny permanentkáře platí na tento duel vstup zdarma. 

„Věříme, že plzeňský hlad po fotbale neutichne ani při březnovém pohárovém klání. Podle ohlasů z kabiny je jasné, že hráči budou chtít dokráčet v domácím poháru až na vrchol a k tomu budou potřebovat tradiční plzeňskou diváckou podporu. Rádi bychom apelovali především na držitele permanentních vstupenek, kteří nebudou moct středeční zápas navštívit, aby své permanentky nabídli svým kamarádům a známým. Viktoriáni budou potřebovat každý hlas,“ zve fanoušky na čtvrtfinálový duel tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. „Viktoria má ve většině zápasů vyčerpanou kapacitu domácích sektorů a je tak především otázkou na majitele vstupenek a permanentek, zda se tribuny zaplní do posledního místa. My věříme, že také uprostřed týdne bude Doosan Arena plná červenomodrých příznivců.“