Netradičně ve středu 11. května odehraje Viktoria Plzeň poslední domácí utkání v letošní sezóně. Soupeřem se obhájcům mistrovského titulu stane FK Jablonec. Úvodní hvizd zápasu s týmem ze severu Čech zazní v 18:15. Prodej vstupenek se rozběhne v pondělí 2. května ve 12:00 hodin.

Všichni příznivci Viktorie si mohou vstupenky zajišovat pomocí všech standardních distribučních kanálů. Vzhledem k předpokládanému značnému zájmu fanoušků o duel s Jabloncem se v pondělí ve 12:00 hodin otevřou hlavní pokladny Doosan Areny, které budou k dispozici fanouškům pro nákup vstupenek. V případě, že po prvním dnu prodeje budou stále zbývat volné vstupenky, přesune se prodej do Viktoria shopu. Všichni fanoušci si mohou zajišovat lístky také pomocí distribuční sí plzeňské vstupenky (seznam ZDE) nebo na adrese www.plzenskavstupenka.cz.

„Všichni se těšíme, že to bude ta nejkrásnější rozlučka s úspěšnou sezónou. I naposledy ze sebe budeme chtít vydat vše a odměnit tak fanoušky za neutuchající podporu v celé sezóně,“ zve všechny příznivce červeno-modrých barev na stadion útočník Michal Ďuriš.

Otevírací doba pokladen pro zápas s Jabloncem:

Po 2. 5. 12 - 17 hod hlavní pokladny

V případě nevyprodání vstupenek:
Út 3. 5. 9 – 17 hod fanshop