Fanoušci Viktorie si mohou od pondělí 31. října zajišovat vstupenky na venkovní utkání základní skupiny Evropské ligy v Římě. První tři dny bude prodej probíhat na pokladně za severní tribunou Doosan Areny, od čtvrtka 3. října se prodej přesune do Viktoria shopu. Vstupenky do sektoru hostujících fanoušků na Stadio Olympico, kde hraje AS Řím své domácí zápasy, se budou prodávat za 870 Kč (32 Euro).

Vzhledem k bezpečnostním opatřením specifickým pro zápasy italských týmů je nutné, aby plzeňští fanoušci dbali několika jednoduchých pravidel.

- U nákupu vstupenek je nutné doložení jména, příjmení, data a místa narození. Stejně tak je nutné tyto údaje uvádět u dětí vyšších než 100 cm bez ohledu na věk. Každý si může zakoupit maximálně pět vstupenek, takže jeden fanoušek může zajistit lístky i pro své kamarády a známé. Musí však bezpodmínečně disponovat jmény, příjmeními, místy a daty narození všech budoucích majitelů vstupenek. Na jednu vstupenku je možné nahlásit osobní údaje pouze jednoho člověka.

- Na stadion budou fanoušci vpuštěni pouze po předložení platné vstupenky v kombinaci s občanským průkazem, nebo cestovním pasem (u dětí větších než 100 cm je nutný cestovní průkaz). Z toho důvodu nemohou být vstupenky po zakoupení dále přenosné na jinou osobu!

- V nutných případech, kdy přesto bude fanoušek nucen po zakoupení přerezervovat vstupenku na jinou osobu (z důvodu např. nemoci), je nejpozdější termín k předložení náhradních registračních údajů stanoven na 20.11. Přeregistraci lze vyřešit přes email bezdeka@fcviktoria.cz. „Tento email slouží k nutným případům přeregistrace vstupenek, nikoli k zamluvení či rezervaci vstupenek, která v tomto případě není možná,“ upozorňuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Plzeňští příznivci si mohou zajistit vstupenku i na blížící se zápas Evropské ligy v Bukurešti, kde své přechodné útočiště našla Astra Giurgiu. „Všichni fanoušci, kteří mají zájem o vstupenky na venkovní zápas s Astrou, se mohou nahlásit na email hanzlik@fcviktoria.cz. Všechny požadavky budeme shromažďovat až do středy 2. listopadu. Vstupenky budou všem nahlášeným fanouškům distribuovány přímo v dějišti utkání,“ vysvětluje Hanzlík.


Prodej vstupenek na zápas v Římě:

Po 31. 10. 10 – 18 Pokladny
Út 1. 11. 10 – 18 Pokladny
St 2. 11. 10 – 18 Pokladny
Čt 3. 11. 9 – 17 Viktoria shop
4. 11. 9 – 17 Viktoria shop

Další časy prodeje budou upřesněny