Ve čtvrtek 21. května v 9 hodin ráno začal volný prodej vstupenek pro fanoušky, kteří se chtějí rozloučit s legendou plzeňského fotbalu Pavlem Horváthem. Čtyřicetiletý hráč končí aktivní kariéru akcí ´Horviho poslední desítka´, o lístky na benefiční duel byl obrovský zájem. V pravé poledne se mohly pokladny u Doosan Areny uzavřít. Vyprodáno!

Prodej začal už v neděli 17. května pouze pro držitele permanentních vstupenek, kteří využili bezmála pět a půl tisíce svých platných rezervací. O čtyři dny později pak šlo do prodeje více než 2400 lístků. "Někteří fanoušci stáli u pokladen od šesti ráno, fronta postupně narostla na několik desítek metrů. Zájem nepolevoval v průběhu celého dopoledne, po poledni zmizely poslední vstupenky,“ okomentoval nával plzeňských příznivců tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. "Vstupenky se prodávaly za 50 Kč, veškerý zisk z akce bude určen na charitativní účely. Fanoušci budou moct přispět také zakoupením speciálních plechovek piva, v plánu je také dražba zápasových dresů. K celkovému zisku budou připočtena také piva vytočená na stadionu za speciální cenu 28 Kč," doplnil Pillár. Veškeré další podrobnosti o chystané benefici se fanoušci dozvědí zde

V tuto chvíli je kapacita Doosan Areny vyčerpána. "Je stále možné, že budou uvolněné některé vstupenky z dosavadních rezervací partnerů klubu, mládežnických týmů Viktorie, hráčského kádru a dalších aktérů benefičního utkání. O případné možnosti dodatečného prodeje vstupenek bude Viktoria informovat fanoušky v průběhu následujícího týdne," uzavřel informace Pillár.

„Zájem fanoušků a nekonečné dnešní fronty mě překvapily. Vážím si toho, že vstupenky zmizely takovým tempem. Výtěžek poputuje na dobrou věc, navíc věřím, že se společně dobře pobavíme. Na celou akci se moc těším a pozvaní hosté také. Trošku naměkko jsem už teď,“ okomentoval s úsměvem vyprodání Doosan Areny Pavel Horváth. 

Fotogalerie