V posledních letech zaívala plzeňská Doosan Arena předevím fotbalové svátky, ve středu 21. března se uskutečnil nefalovaný gastronomický svátek v restauraci Klubovka. Právě zde si návtěvníci mohli v rámci projektu Goût de France vychutnat pravé francouzské speciality, spojené s ochutnávkou spárovaných vín.
U počtvrté za poslední čtyři roky propojil projekt Goût de France v první jarní den více ne 2 000 éfkuchařů pěti kontinentů, aby společně vzdali hold francouzské gastronomii. Restaurace Klubovka se dočkala pocty být jednou ze sedmnácti v rámci celé České republiky, které byly do letoního ročníku projektu vybrány. Cílem bylo vzdát hold vynikající francouzské kuchyni, jejím inovačním schopnostem a také hodnotám, je s sebou nese: sdílení a radost z příjemné společnosti, úctu k dobrému jídlu, ke spolustolovníkům a k naí planetě.Pro estichodovou večeři, kterou připravil éfkuchař restaurace Klubovka Jiří Dvořák, byla typická příprava s mením mnostvím tuků, cukrů a soli, zato s významným podílem zeleniny a obilnin. Jako pro asi kadého kuchaře, tak i pro mě byla čest sestavit menu inspirované Francií. Snail jsem se propojit mylenku francouzské kuchyně, která si zakládá na pouití kvalitních regionálních potravin, s naí národní kuchyní, konkrétně jsem vycházel z receptů z jiního Plzeňska, odkud pocházím, vysvětlil éfkuchař Jiří Dvořák.
V rámci projektu Goût de France bylo v restauraci Klubovka podáváno například filátko z candáta, zelenohorská panenka či plzeňské rozpeky.