Dorost U19 si odvezl cenné tři body ze Zlína, U16 pak z Příbrami. Patnáctka se čtrnáctkou pak dokázali přivézt výhry z Mostu. Žáci U13 a U12 si připsali shodně po dvou výhrách, především mladší z těchto dvou kategorií zářila – výhrála totiž 13:0 a 14:0.

Zlín U19 – Viktoria Plzeň U19 1:2


„Utkání jsme začali velice dobře, když jsme svou druhou šanci hned ve třetí minutě proměnili. Vyšel nám také vstup do druhého poločasu, domácí pak vrhli vše do útoku a hráli na riziko. Nás ale podržel brankář Šampalík a pozorná obrana, odvážíme si tak velmi cennou výhru,“ pochvaloval si trenér Jiří Kohout, jehož celé hodnocení najdete v detailu zápasu.

Branky: 69. Pavlíček – 3. Vilček, 49. Nečas (vl.).
Sestava Plzně: Šampalík – Svoboda, Míka, Čihák, Ryška (77. Holík) – Petr, Pavlík (C) – Arzberger (62. Pihrt), Vais (89. Řezáč), Pfeifer – Vilček.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Příbram U17 – Viktoria Plzeň U17 3:1


„Utkání jsme nezačali dobře a sami jsme se chybami dostali pod tlak. Domácí se lacino probojovali do dvoubrankového vedení. My jsme až v závěru korigovali výsledek zásluhou Krále. Především druhý poločas se nám herně nevydařil,“ mrzelo kouče Jiřího Žiláka (celé hodnocení v detailu zápasu).

Branky: 9. Puchmertl, 23. Ptáček, 65. Belej – 71. Král.
Sestava Plzně: Mařík – Kepl, Uzlík (C), Selnar, Hranáč, Šulc, Štursa (69. Král), Brož (65. Petrmichl), Klich (59. Václavík), Heller, Zajíček (69. Kraml).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Příbram U16 – Viktoria Plzeň U16 1:2


Šestnácka bojovný zápas s Příbramí dokázala vyhrát. V osmnácté minutě se prosadil obránce Slavomír Strmiska, o čtyři minuty později sice vyrovnal domácí Dominik Červeňák, ale v závěru prvního dějství vrátil Viktorii Plzeň vedení Ondřej Pecháček. Své vedení si již svěřenci trenéra Josefa Parláska pohlídali, a zvítězili tak 2:1.

Branky: 22. Červeňák – 18. Strmiska, 45. Pecháček.
Sestava Plzně: Edelman – Halász (C), Strmiska, Ruda, Kavka – Lehký (62. Pavlík), Kuhajda, Kodýdek (50. Dotzauer) – Koranda (62. Václavík), Pecháček (70. Strnad), Popovič (62. Valeš).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Most U15 – Viktoria Plzeň U15 1:2


„Klukům gratulujeme k těsnému, ale zaslouženému vítězství. Je pozitivní, že se v naší hře objevují prvky z tréninků. Nyní je potřeba zapracoval zvláště na přesnosti a načasování součinnosti,“ hodnotil kouč Viktorie Štěpán Havránek. Jeho celé hodnocení naleznete po rozkliknutí detailu zápasu.

Branky: 41. Novák – 3. Krátký, 63. Patrovský.
Sestava Plzně: Drda – Renza (40. Královec), Šoul, Kolerus, Šimek – Jílek (C) (50. Drtl), Krátký, Pešek (50. Brýla) – Votava (50. Patrovský), Koželuh, Sabol (50. Mertl).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Most U14 – Viktoria Plzeň U14 2:3


Trenér Plzně Josef Šneberger byl spokojen jen s první částí zápasu: „První poločas jsme vyhráli 3:0. V tom druhém jsme na výkon nedokázali navázat, Most velice lacině snížil a díky standardním situacím bojoval o výsledek až do samotného konce.“ Celé hodnocení najdete po rozkliknutí detailu zápasu.

Branky: 40. Chalupný, 66. Vacek (vl.) – 10. Jedlička, 20. Planeta, 35. Agapkin.
Sestava Plzně: Ivanič (36. Prokop) – Šticha, Karásek (58. Vacek), Vanc (36. Benedikt), Brož (36. Bešta) – Holík, Sojka – Nedvěd (36. Krůta), Planeta (36. Vobruba), Agapkin – Jedlička (36. Velfl).


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Viktoria Plzeň U13 – Petřín Plzeň U13 4:1


V plzeňském derby zaslouženě vyhrála domácí Viktoria, která na hřišti Vodních staveb porazila Petřín o tři góly. Hostující celek korigoval stav zápasu až v závěru, kdy už jen kosmeticky upravoval skóre.

Branky: 14. Urbánek, 54. Čeliš, 83. T. Keltyčka, 86. Motlík – 89. Řeřicha.
Sestava Plzně: Krištofovič – Čeliš (C), Čermák, Dolejš, Doubek, Falout, D. Keltyčka, T. Keltyčka, Košik, Mertl, Motlík, Prokop, Rádl, Řeřicha, Štauber, Urbánek.

Viktoria Plzeň U13 – Táborsko U13 5:3


V zajímavou přestřelku se strhl duel s Táborskem. Domácí celek poměrně rychle vedl o tři góly, nicméně hosté během krátké doby snížili na rozdíl jediné trefy. Větší zdramatizování již viktoriáni nedopustili, brzy se vrátili do tříbrankového vedení 5:2 a to udrželi až do 88. minuty. Táborsko už jen snížilo jedním gólem.

Branky: 10. Štauber (pen.), 19. Čeliš, 33. D. Keltyčka, 59. Štauber, 65. D. Keltyčka – 35. Kodad, 37. Hora, 88. Hora.
Sestava Plzně: Petr – Čeliš (C), Čermák, Dolejš, Doubek, Falout, D. Keltyčka, T. Keltyčka, Košik, Mertl, Motlík, Prokop, Rádl, Řeřicha, Štauber, Urbánek, Holeček.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Viktoria Plzeň U12 – Petřín Plzeň U12 13:0


„Utkání ovlivnil vydatný d隝, kdy se míč často během pohybu po hrací ploše zastavoval. Přesto si s tím kluci poměrně dobře poradili a od prvních minut se ujali režie zápasu,“ hodnotil trenér Plzně Martin Vísner (celé hodnocení v detailu zápasu).

Branky: 6. Hrdina, 8. Hrdina, 15. Hrdina, 23. Kulišan, 33. Kulišan, 37. Se. Horváth, 47. Fremr, 51. Gadač, 63. Soupír, 64. Červený, 76. Červený, 78. Kulišan, 90. Houdek.
Sestava Plzně: Petr – Fremr, Gadač, Gaszczyk, Se. Horváth, Soupír (C), Kulišan, Houde, Šot, Vilímek, Šedivý, Dvořák, Červený, Si. Horváth, Hrdina

Viktoria Plzeň U12 – Táborsko U12 14:0


Ještě o jeden gól více dali viktoriáni U12 proti Táborsku. „V utkání jsme se zaměřili i na doplňující herní úkoly, které se nám podařilo vesměs splnit. Skóre z obou zápasů ukazuje posun jak v útočné, tak i v obranné fázi hry,“ pochvaluje si kouč Vísner.

Branky: 4. Hašek, 10. Hašek, 21. Červený, 26. Suchý, 32. P. Dvořák, 35. Hašek, 38. Šot, 50. Vilímek, 51. Hašek, 58. Soupír, 68. Suchý, 70. Soupír, 72. P. Dvořák, 82. Červený.
Sestava Plzně: Krištofovič – Soupír, Kulišan, Houdek, Šot, Vilímek, Šedivý, P. Dvořák, Červený (C), Si. Horváth, Hrdina, Hašek, Trojan, Suchý.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Slavia Praha st. žákyně – Viktoria Plzeň st. žákyně 5:0


Starší žákyně schytaly na hřišti Slavie debakl 0:5 a klesly na třetí místo nadstavbové části soutěže, před ně se dostaly právě Pražanky.

Branky: 29. Růžičková, 44. Růžičková, 49. Hilbertová, 59. Hilbertová, 70. Ding.
Sestava Plzně: Pančochová – Vendula Stejskalová, Hraničková, Remiášová, Polcarová, Vorlová, Štichová, Ajazi (C), Veronika Stejskalová, Rutová, Smejkalová, J. Pavlíčková, Trojanová, Klepsová, Marcelová, Menclová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Slavia Praha ml. žákyně – Viktoria Plzeň ml. žákyně 11:0


Zápas se Slavií se nepodařil ani mladším žačkám, které inkasovaly celkově 11 branek. Nutno však podotknout, že Slavia lize naprosto kraluje – v nadstavbové části ji vede o 11 bodů a drtí jednoho soupeře za druhým, když má celkové skóre 197:12.

Branky: 1. Křivánková, 8. Křivánková, 9. Rakouská, 18. Tenkrátová, 29. Tenkrátová, 30. Tenkrátová, 32. Křivánková, 37. Klomínková, 41. Rakouská, 48. Rakouská, 56. Menclová (vl.).
Sestava Plzně: Polívková, Menclová – Jančová, Sutnarová, Cinková, Košiková, J. Pavlíčková, Mifková, Rutová (C), Klepsová, Holubová, Novotná, Marcelová, Vondrovicová.