Program žákovských mužstev o uplynulém víkendu se zredukoval pouze na utkání starších žáků. Celky do čtrnácti i patnácti let zajížděly do Ústí nad Labem, kde shodně zvítězily.

Žáci U14 porazili Ústí

„Utkání bohužel nesplnilo naše očekávání. Po většinu času jsme to byli my, kdo tvořil hru, útočil do zorganizované a hluboké obrany. Nicméně herní projev byl nepřesný, někdy až lajdácký. Je dobré, že již ve středu nás čeká předehrávka v Sokolově, kde můžeme složit fotbalový reparát. V neposlední řadě děkujeme klukům z U13 Tondovi Vobrubovi, Šimonu Štichovi a Tomáši Jedličkovi, kteří nás doplnili a v utkání byli vidět,“ říká trenér Štěpán Havránek.

FK Ústí nad Labem U14 - FC Viktoria Plzeň U14 2:3 (2:2)

Branky Viktorie: 8. Kolerus, 30. Krátký, 64. Koželuh
FC Viktoria Plzeň U14: Šulc – Kolerus, Jílek, Renza (25. Vobruba), Šoul – Pešek, Drtil (42. Koželuh), Sabol – Krátký (42. Šticha), Patrovský (25. Jedlička), Královec

Nejstarší žáci v Ústí excelovali

„Šlo o utkání, kde si kluci mohli vyzkoušet vzájemné výměny míst a postupný útok. Soupeř se soustředil spíše na obranu a s obdrženými brankami klesala i motivace vzdorovat. Výsledek vyjadřuje rozvržení sil,“ hodnotí trenér Josef Šneberger.

FK Ústí nad Labem U15 - FC Viktoria Plzeň U15 0:6 (0:2)

Branky Viktorie: 61., 63. a 69. Patrovský, 6. a 43. Demeter, 23. Koranda Daniel
FC Viktoria Plzeň U15: Edelman - Valeš, Janda, Žilák (55. Kolerus), Kotěšovec - Kuhajda, Kodýtek (40. Krátký) - Popovič (40. Patrovský), Koranda, Demeter - Pecháček