V Doosan Areně jsou Krmenčík a spol. v Evropské lize zatím stoprocentní. S domácími fanoušky v zádech porazili Hapoel Beer-Sheva i švýcarské Lugano a chtějí sérii prodloužit i proti neoblíbenému soupeři – rumunskému FCSB. Vstupenky na další velkou pohárovou bitvu jsou úterý 7. listopadu v prodeji, zajistěte si je včas. K dostání jsou již od 190 Kč.

Plzeňská Viktoria má nakročeno za postupem ze základní skupiny Evropské ligy. Potřebuje však nutně uspět proti rumunskému soupeři. „Chtěli bychom v Evropské lize pokračovat i v jarní části soutěže. Mohli bychom se pak utkat s nějakým velice zajímavým a atraktivním soupeřem, což by byla odměna nejen pro nás, ale i pro naše výtečné fanoušky,“ potvrzuje čerstvý reprezentační obránce Radim Řezník. „Navíc máme FCSB co vracet,“ připomíná vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů.

Vstupenky na důležitý zápas jsou k dostání ve Viktoria shopu od úterý 7. listopadu. „Lístky jsou nyní k dispozici ve všech čtyřech cenových kategoriích, tedy od 190 do 580 Kč,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Vstupenek je nyní dostatek ve všech kategoriích, ale předokládáme a věříme, že o ně mezi fanoušky bude velký zájem. Fanoušci by tedy s jejich pořízením neměli otálet,“ dodává Hanzlík.

Kromě fanshopu (možná platba kartou) bude možné vstupenky zakoupit také online z pohodlí domova. Od 13.00 jsou k dispozici na webu Plzeňské vstupenky. „Online vstupenky si fanoušci musí doma vytisknout a přinést s sebou k turniketům,“ upřesňuje mluvčí. Ve volném prodeji není omezen počet vstupenek, které si může fanoušek zakoupit.

Cíl Viktorie je jasný – Jdeme za postupem! Buďte u toho s námi a pořiďte si vstupenky co nejdříve.

Prodej vstupenek na FCSB

Út 7. 11. 9 – 17 Fanshop (online od 13.00)
St 8. 11. 9 – 17 Fanshop
Čt 9. 11. 9 – 17 Fanshop
10. 11. 9 – 17 Fanshop
Po 13. 11. 9 – 17 Fanshop
Út 14. 11. 9 – 17 Fanshop
... až do vyprodání

Ceník vstupenek

1. kategorie 580 Kč
2. kategorie 420 Kč
3. kategorie 290 Kč
4. kategorie 190 Kč