V souboji s Partizanem bude Viktorce fandit celá Plzeň! Svou podporu dali najevo i žáci z partnerských škol v rámci projektu Viktorka do škol, ty nejlepší fotografie budou navíc oceněny.

Školy dostaly jednoduchý úkol – vyfotit se s nápisem #PodporViktorku a ukázat, že budou Viktorii v blížícím se duelu s Partizanem Bělehrad (čtvrtek, 19:00) fandit. „Všechny obrázky, které nám dorazily, nás moc potěšily. Je super, že nás takto podporují. Děkujeme jim za to,“ řekl za kabinu kapitán Roman Hubník.

Tři nejlepší obrázky pak byly vybrány hráči a oceněny:

1. místo: 26. ZŠ, 5.A
2. místo: 7. ZŠ, 2.C
3. místo: 33. ZŠ, 4.C

Viktorka do škol je exkluzivním projektem, který pro své nejmenší fanoušky organizuje klub Viktoria Plzeň již od roku 2015. Má za cíl zapojit do dění v klubu i žáky škol v Plzni a blízkého okolí. Návštěvy hráčů ve školách, osobní setkání s vybraními hráči přímo na stadionu, nevšední zážitky v podobě novinářské akreditace na zápasy, prohlídka Doosan Areny či spousta dalších odměn. To vše je v soutěžích v rámci projektu Viktorka do škol, do kterého se zapojilo již přes tisíc dětí, nabízeno žákům z partnerských škol.

Do projektu je zapojeno 14 škol z Plzně a základní školy z Chrástu a z Kozolup.

Fotogalerie