Ve středu 22. dubna oslavila plzeňská stále aktivní fotbalová legenda Pavel Horváth své čtyřicáté narozeniny. Zaměstnanci Viktorie Plzeň připravili dlouholetému viktoriánovi malé překvapení v podobě oslavy přímo v prostorách plzeňského stadionu.

„Doufám, že tu s vámi vydržím co nejdéle. Jsem moc rád, že jsem se s vámi potkal, protože přestoupit do Viktorie Plzeň bylo jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v mém životě. Jsem rád, že jsme tu všichni pohromadě a všichni vidíme, kdo všechno se stará o to, aby tenhle klub fungoval. To jste právě vy a já vám za to děkuji,“ pronesl na úvod Pavel Horváth. Pak už začal přijímat gratulace a dary. Mimo jiné dostal Horváth sadu na grilování v plzeňských barvách, ve které se pustil do porcování dortu.

Přání všech zaměstnanců plzeňského klubu měla jedno společné, drtivá většina gratulantů přála Pavlu Horváthovi mnoho zdraví, aby se v plzeňském dresu mohl ještě představit v ligovém utkání. "Já samozřejmě přání mám, ale jsem pověrčivý a nechám si ho pro sebe. Jsem šastný, že mám zdravou rodinu a že Viktoria šlape na hřišti i v kabině. Jen oslavu se spoluhráči budu muset samozřejmě odložit, ale na druhou stranu by to snad mohla být akce se speciální příchutí," usmíval se dlouholetý kapitán týmu, kterému přáli kamarádi a fanoušci z celé republiky. "Telefon se mi vybil hned ráno, i tak jsem zaregistroval mnoho telefonátů a desítky zpráv. Všem samozřejmě strašně děkuji, pokusím se postupně na všechna přání poctivě odpovědět," zakončil narozeninovou středu v Doosan Areně čerstvý čtyřicátník Pavel Horváth. 

Fotogalerie