Hráči Viktorie Plzeň mají před sebou zápas, který může definitivně rozhodnout o tom, kdo v právě finišujícím ročníku Synot ligy zvedne nad hlavu pohár pro jejího vítěze. V případě vítězství nad Jihlavou to budou právě zástupci plzeňské Viktorie.

Západočeši se ovšem nenechávají vyvést z míry. „Připravujeme se standardně, stejně jako před každým jiným zápasem. Věřím, že se dokážeme nachystat kvalitně. Jsme zkušené mužstvo a hráči už něco zažili. Všichni víme, jak se v takovýchto situacích máme chovat. Poslední krok bývá ten nejt잚í, takže o nějaké předčasné euforii nemůže být řeč,“ říká František Rajtoral. „Fyzicky jsme na tom dobře, natrénováno máme, musíme to zvládnout především v hlavách. Já osobně k zápasu přistoupím jako ke každému jinému v lize. Když předvedeme sílu, která v nás je, nebojím se toho, že bychom nevyhráli,“ dodává oblíbenec plzeňských tribun. „Jihlavě budeme chtít oplatit porážku z podzimu. Musíme se koncentrovat na to, abychom zápas zvládli a pojistili si zisk titulu,“ přidává se Patrik Hrošovský.

Po vstupenkách na utkání s Jihlavou se mezi plzeňskými příznivci jen zaprášilo. „Potěšil mě ten zájem, který byl enormní. Viděl jsem fronty u kas na poslední vstupenky. Dokud tam budou, bude to skvělé i pro nás, protože víme, že fanoušky bavíme,“ přemýšlí František Rajtoral. „Ptali se mě kamarádi na lístky nejen na zápas s Jihlavou, ale také na zápas s Příbramí. Začínající euforii našich příznivců jsem už pocítil. Jak my, tak fanoušci, chceme úspěch. Když se spojíme dohromady, máme na to, abychom ten poslední zápas zvládli,“ uzavírá Hrošovský.