Stadion v Luční ulici bude zítra od 14:30 hostit utkání U20 Elite Tournament mezi Českou republikou a Itálií. V akci se představí hned několik současných či bývalých viktoriánů, a to nejen na hráčském poli.

Na utkání v Luční ulici se bude vybírat jednotlivé vstupné 50 Kč. Připraven bude i stánek s občerstvením.

V nominaci týmu, který jako hlavní trenér vede bývalý viktorián Karel Krejčí a asistenty mu dělají dobře známý Jiří Skála a současný trenér plzeňské juniorky Jiří Kohout, se objevili i hráči Plzně.

V brance může naskočit Dominik Sváček, v záloze pak Michal Hlavatý, který tuto sezonu hostuje v druholigovém Sokolově. Stejně na tom je i obránce Martin Rychnovský.

Češi jsou po odehrání 5 zápasů Elite League na třetím místě tabulky s 8 body a skóre 12:10, Itálie má o bod méně a skóre 12:12. Druhé utkání v rámci tohoto reprezentačního srazu pak Češi odehrají s Nizozemskem v Zeistu.

NOMINACE ČR U20
Brankáři: Martin Jedlička (Dunajká Streda), Dominik Sváček (Plzeň).
Obránci: David Douděra (Dukla Praha), Libor Holík (Jihlava), Matěj Chaluš (Mladá Boleslav), Martin Chlumecký (Varnsdorf), Josef Kvída (Almere City), Daniel Souček (Táborsko), Martin Rychnovský (Sokolov).
Záložníci: Filip Blecha (Táborsko), Pavel Bucha (Slavia Praha), Filip Havelka (Liberec), Michal Hlavatý (Sokolov), Dominik Janošek (Slovácko), Roman Květ (Příbram), Ondřej Lingr (Karviná), Jan Matoušek (Příbram), Jan Vodháněl (Vlašim).
Útočníci: Jan Kuchta (Žižkov), Ondřej Šašinka (Zlaté Moravce).

Hlavní trenér: Karel Krejčí.
Asistenti trenéra: Jiří Kohout a Jiří Skála.
Trenér gólmanů: Martin Shejbal.