Ženské výběry Viktorie (vyjma juniorek) se o víkendu utkaly s Hradcem Králové. Ženy bohužel ztratily vedení 1:0, starší žačky ale východočeského soupeře dokázaly porazit. Ty mladší pak uhrály remízu 2:2.

FCVP ženy – Hradec Králové ženy 1:2


Ženy Viktorie se proti Hradci Králové díky brance Ivaničové sice dostaly do vedení 1:0, posléze ale na svého soupeře už nestačily a padly 1:2 i přes opticky větší převahu. Hostující hráčky rozhodly Mikyskovou v 85. minutě. Viktoriánky jsou v tabulce čtvrté.

Branky: 54. Ivaničová – 61. Plzáková, 85. Mikysková.
Sestava Plzně: Vaníčková – Tauberová (81. Nesvedová), Ondráčková (C), Nehodová, Karasová (65. Pacandová), Knödlová (50. Plháková), Ivaničová, Markelová, Roztočilová (61. Mikešová), Mrázová, A. Radová.

KOMPLETNÍ TABULKA ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FCVP st. žačky – Hradec Králové st. žačky 1:0


Autorem jediné branky v utkání starších žaček byla domácí Tereza Vondrovicová. Brankářka Marie Pančochová vychytala čisté konto. Viktoriánky jsou po pěti odehraných zápasech se ziskem 9 bodů a skóre 24:7 na čtvrté pozici.

Branka: 20. Vondrovicová.
Sestava Plzně: Pančochová – Vondrovicová, J. Pavlíčková, Hraničková (C), Gajdošová, Strašilová, Remiášová, Šeflová, Csordas, Skalická, Řemenová, Holubová, Klepsová, Voborníková, Gracias, Rutová, Menclová.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FCVP ml. žačky – Hradec Králové ml. žačky 2:2


Po gólech Michaely Märzová a Barbory Mifkové měly mladší žačky Viktorie nad soupeřem z Hradce Králové pohodlné vedení 2:0, které ale bohužel ztratily. Tři minuty po brance na 2:0 snížila Eliška Baliharová a v 56. minutě završila čtyřgólový duel Anna Jelínková, zápas tedy skončil 2:2.

Branky: 15. Märzová, 27. Mifková – 30. Baliharová, 56. Jelínková.
Sestava Plzně: Polívková, Žížková – Routschková (C), Sutnarová, Cinková, Košiková, Rancová, Mifková, Šottová, Märzová, Alexová, Novotná, Šottová, Kuboušková, Jančová.