Viktoria Plzeň upozorňuje všechny návštěvníky domácích zápasů, že došlo ke změně vstupu na hlavní tribunu Doosan Areny. Nově budou všichni fanoušci mířící na dominantní tribunu stadionu ve Štruncových sadech procházet skrz jižní věž stadionu, výjimkou jsou pouze fanoušci z rodinné tribuny.

Diváci se na její dolní i horní ochoz dostanou označeným vchodem přes věž JIH. „Diváci půjdou do všech sektorů přes jižní věž, jedinou výjimkou je rodinná tribuna. Věříme, že to bude velmi přehledné a pohodlné a všichni návštěvníci si na tuto cestu rychle zvyknou,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Oddělený vstup bude pouze na rodinnou tribunu. Vše je názorně vysvětleno v přiložené grafice. 

Nový a zjednodušený vstup čeká i na fanoušky z řad vozíčkářů. I oni se nyní na svá místa dostanou pohodlněji a komfortněji skrze jižní věž stadionu. 

Znovu se pro fanoušky otevře i pokladna při příchodu z Pallovy ulice u Jižní věže. „Dvě a půl hodiny před utkáním se otevřou pokladny za Jižní i Severní věží,“ řekl Hanzlík.

Výkop duelu s Příbramí je v Doosan Areně v sobotu v 18.45, brány stadionu se fanouškům otevřou v 17.15. „Chtěli bychom všechny poprosit, aby na první zápas přišli s dostatečným předstihem a dostali se novými vstupy na svá místa včas,“ zakončil mluvčí klubu.