Oslavy 100 let

« Zpět na seznam témat.

Pro přispívání musíte být zaregistrováni a přihlášeni. Přihlaste se .

zajimavost isildurrev

12. května 2012 14:10

Ahoj, vcera jsem objevil na www.cernacervena.cz velice jednoduchy navod, jak si z tepla domova privydelat. Uz se tak zivi spousta lidi a urcite to stoji za zkousku i ted.

Herbi.p@seznam.cz Lukas79

26. října 2011 19:14

Tady máš tedy odkaz ... http://fotbal.idnes.cz/maly-klub-z-plzne-doplatek-za-prestup-filla-nedostane-rozhodl-soud-1d9-/fot_dsouteze.aspx?c=A111026_090311_plzen-sport_sou
Zvlášť doporučuju citaci "Soud dal za pravdu právníkům Viktorie, podle nichž není současný klub nástupcem Viktorie z roku 1998, kdy Fillo jako dvanáctiletý žák z SK do Viktorie přestoupil."

Lukas79 herbi.p@seznam.cz

26. října 2011 11:22

A kdy jsme tedy dle soudu vznikli? Popř., kdy Viktorka zanikla, či jaký klub má právo si VIkrotka říkat? Po vzoru BOhemians tedy další klub, který nemá jistou historii? Zajímalo by mne, který pitomec na soudu tohle rozhodnul. Historie se totiž přenáší a pokud dobře vím, dědicem je Viktoria Plzeň nynější. A pokud jsi sem ěnco vložil, bylo by dobré to také podpořit nějakým důkazným materiálem - kdy, odkaz apod. Díky.

Co slavíme? Lukas79

26. října 2011 10:37

Chtěl jsem se jen zeptat, čí 100 let jako fanoušci slavíme, když nedávno rozhodnul Městský soud v Plzni, že současná Viktorka je jiný klub než předcházející Viktoria Plzeň, která byla občanským sdružením ??? Buď totiž máme nějakou historii a čest (postavit se čelem ke svým závazkům) a nebo nemáme co slavit ... je mi z vás smutno pánové v kravatách :(.

DVD ke 100 letům Petronivs

18. října 2011 13:09

Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Bude se letos dávat dohromady nějaké dvd u příležitosti nejen 100 let klubu, ale i historicky zatím největšího úspěchu Viktorky? Přimlouval bych se i za to, aby součástí bonusových materiálů byly hymny Viktorie, vývoj log, zajímavosti z historie nebo i některé starší zápasy třeba s Bayernem. Mohla by to být i sada více dvd doplněná třeba nějakým dvd romem. Předem děkuji za kladnou odpověď. :-)

Galavečer Ivetka

16. října 2011 13:09

Dobrý den,

kdy se zveřejní nějaké bližší informace o galavečeru, který má v prosinci proběhnout? :)

Děkuji za odpověď

Richard Lochotín

3. srpna 2011 16:59

Tak věřím že v září těch zápasů se slavným soupeřem sehrajem několik a tudíž by byla zbytečnost vysilovat se ještě navíc přátelákem. Stačila by stará garda Bayernu ze 71 roku :-)

speciální host herbi.p@seznam.cz

3. srpna 2011 13:35

Tak v září byl plánovaný duel ke 100 letům Viktorie Plzeň proti zvučnému soupeři a zatím nikde žádná zmínka. Jsem velmi zvědavý, kdo to bude.

V Juve jirka-victorian

31. května 2011 0:19

je teď velký kápo Pavel Nedvěd - kdyby byl dobrý termín - a ten může být prakticky jen v době mezistátních zápasů - Juve by sem přitáhnout moh

Vavrys Lochotín

30. května 2011 22:50

Tak Chelsea jsme se do programu nevešli http://chelseafc.cz/item/program-letni-pripravy-chelsea
Ale takovej přátelák by jsme nezaplatili. To samozřejmě ani Juve nebo Bayern - u toho jsem snil spíš o jeho starej gardě jako připomínku jeho někdejšího pohárovýho zápasu v Plzni.
Zobrazené záznamy: od 1 do 10 (celkem 21)
Stránka: 1 2 3 »
Reklama

Poslední utkání

Reklama

Sponzoři

Puma football Plzeňský kraj