30. 12. 1899    

4. kolo / Úterý 28. 10. 2014, 12:30 /

4. kolo / Úterý 28. 10. 2014, 12:30

AC Sparta Praha

2:0

(2:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Šampalík - Končal (70. Šifra), Hruštinec, Suchý (75. Vacovský), Rychnovský - Pavlík, Mudra, Kopřiva, Tomášek (60. Jonák) - Soušek (60. Graiciar), Pinc

statistiky

Diváci: 0

Jen den volna měli mladší dorostenci po zápase s Boleslaví před dohrávkou 4. kola, ve kterém Viktoriáni U17 nastoupili proti Spartě Praha. V zajímavém zápase rozhodl první poločas, ve kterém byli domácí lepší a získali dvoubrankový náskok. Ten si i při zlepšené hře plzeňských uhájila Sparta až do konce zápasu.

hodnocení trenéra

„Utkání jsme prohráli v první řadě bázlivostí jednotlivých hráčů, což se projevilo na nejistotě v samotných činnostech. Domácím jsme tak vysloveně nabídli dvoubrankové vedení. Především v druhém poločase jsme zvládli zakládání útoků a mezihru, ovšem do velkých příležitostí ke skórování jsme se nedostali. Výjimkou byly jen dvě hlavičky Pince a nepřesná střela Kopřivy z prvního poločasu. K dobrým situacím ze středu hřiště nám chyběla kvalitní podpora ze stran, kde jsme se vůbec neprosadili. Výsledkem je tedy slušný herní projev týmu, ale malá houževnatost při bránění,“ hodnotí trenér Mrázek.