30. 12. 1899    

20. kolo / Neděle 15. 3. 2015, 10:15 /

20. kolo / Neděle 15. 3. 2015, 10:15

FK Teplice

5:2

(2:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Mařík Richard, Jakub Král (36. Samuel Těžký), Václav Míka, Marek Brož, David Heller (36. Patrik Klich), Václav Uzlík, Pavel Šulc, Martin Lávička (46. Petr Zajíček), Dominik Mošna, Michal Žižka, TomᚠKepl

statistiky

Branky Viktorie: Petr Zajíček, TomᚠKepl

Diváci: 0

V utkání patnáctiletých se Západočechům podařilo vstřelit dvě branky, na vítězství to ovšem nestačilo. Domácí pěti brankami rozhodli o tom, že tři body zůstanou na severu Čech.

„Zaspali jsme úvod utkání, soupeř nás zatlačil na naši polovinu, svůj tlak zužitkoval během prvních deseti minut a ujal se dvoubrankového vedení. V druhé části prvního poločasu se nám postupně dařilo hru vyrovnávat, branku soupeře jsme však nijak výrazně neohrozili,“ říká k první půli trenér Ludvík Fremut.

„Druhý poločas byl již z našeho pohledu lepší, začali jsme si vytvářet příležitosti ke skórování. V 49. minutě se nám podařilo po krásné akci snížit na rozdíl jedné branky. Bohužel jsme chybovali v rozehrávce a pro soupeře nebylo těžké vstřelit gól. Nesložili jsme zbraně a v 58. minutě jsme utkání zdramatizovali druhým gólem v síti soupeře. Domácí však během chvilky trestali další naši chybu v rozehrávce. V závěru jsme hráli na riziko a soupeř přidal ještě jeden gól,“ rekapituluje Fremut.

„Někteří hráči vstoupili do utkání v pohodovém rytmu, pro soupeře nebylo těžké nás v této fázi utkání přehrát. Až v závěru prvního poločasu a ve druhém jsme se dostali do utkání. Bohužel nás k zemi srazili laciné chyby, které mají určitě souvislost s přístupem některých hráčů k tréninku v posledních dnech,“ hodnotí plzeňský trenér výkon svých svěřenců.