30. 12. 1899    

9. kolo / Neděle 2. 11. 2014, 11:30 /

9. kolo / Neděle 2. 11. 2014, 11:30

1.FC Slovácko

1:0

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

1.FC Slovácko

Bednaříková (80. Růžičková) - Lysáková (68. Horáčková), Pavková, Polášková, Janků - Fabová, Cvernová, Kubicová(58. Skupinová) – Březinová(88. Braunerová), Strožová (90+1. Kristýnová), Sedlačíková

FC Viktoria Plzeň

Krýslová - Ondrášková, Bohmannová, Králová, Pacandová (77. Prokopová) - Ivaničová, Nehodová, Beštová B., Myslíková - Markelová, Beštová J. (72. Ranglová)

statistiky

Branky: 56. Fabová ŽK: Markelová (Plzeň)

Diváci: 0

Domácí hráčky vstoupily do utkání lépe, vytvořily si mírnou převahu v poli. Viktoriánkám se podařilo ubránit několik standardních situací soupeře, dařilo se pozorně a zodpovědně bránit a naopak Západočešky hrozily rychlými protiútoky. Přesto Slovácko zahrozilo ještě ve 20. minutě, kdy Cvernová vyslala do šance Fabovou, ale s její střelou si plzeňská brankářka poradila. Největší šance Plzně v prvním poločase byla ve 36. minutě, kdy unikla Ivaničová, ale její přihrávku do vyložené šance na J. Beštovou, zlikvidovala Bednaříková.

Ve druhém poločase mírná herní převaha byla na kopačkách domácích hráček, ale do šancí nedostávaly. Až v 56. Minutě, kdy viktoriánky nedůsledným bráněním pustily Fabovou do pokutového území přes tři hráčky a na její střelu, která byla nešastně tečovaná B. Beštovou, byla Krýslová krátká – 1:0.
Slovácko pak zahrozilo ještě jednou, ale střela Sedlačíkové šla nad. Příležitost k vyrovnání měla Plzeň v 74. minutě. Ale prudkou střelu Ivaničové dokázala Bednaříková vyrazit na roh. V další šanci v 79. Minutě Ivaničová přihrávala na Ranglovou, ale Bednaříková opět vyřešila tuto situaci.

hodnocení trenéra

„Musím holky pochválit za nasazení a zlepšení v taktické práci celého týmu. Zapracovat je potřeba na zlepšení přechodové a útočné fáze," hodnotí utkání trenér Rada.