30. 12. 1899    

10. kolo / Sobota 21. 3. 2015,   /

10. kolo / Sobota 21. 3. 2015,  

FC Slovan Liberec

1:7

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Holíková, Peklová, Lemáková, Švábová, Černá, Kubánková, Kloudová, Šlajsová, Růžičková, Mirtlová, Janochová, Lukešová, Baumruková, Türková, Vatahová

statistiky

Branky: Janochová (asistence Kloudová), Kloudová (asistence Janochová), Šlajsová, Kloudová (PK), Lemáková (asistence Kloudová), Lemáková (asistence Baumruková), Janochová (asistence Kloudová)

Diváci: 0

Starší žačky odehrály ne moc povedené utkání. Hlavně první poločas se holkám vůbec nepovedl. V této části utkání podaly velmi špatný výkon. Ve všech herních činnostech se nedařilo ani jedné z hráček. Z tohoto důvodu skončil první poločas 1:2 pro naše holky. Tento výsledek nebyl fotbalově uhrán, ale vyloženě vydřený.

V druhém poločase se holky uklidnily, zpřesnily hru. Začaly hrát svoji hru založenou na kombinaci, pohybu a hlavně přesné přihrávce po zemi. Po této již kvalitní hře byly odměněny pěknými góly v brance soupeře a výsledek 1:7 byl pro děvčata zasloužený.

"Celkový dojem z utkání pokazil první poločas, protože takto se nedá hrát o ty nejvyšší cíle. Věřím, že si to celý tým uvědomí a kvalitně se připravíme na další důležité utkání hrané v neděli dne 29. 3. 2015 s Hradcem Králové," říká trenér Bohumír Bláha.