30. 12. 1899    

19. kolo / Neděle 12. 4. 2015, 12:00 /

19. kolo / Neděle 12. 4. 2015, 12:00

Tempo Praha

6:8

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Šulc - Pešek, Drtil, Šimek, Šoul, Koželuh, Renza, Marek, Patrovský, Marko Štolka - Brýla, Kožíšek, Nováček, Soupír, Jílek, Královec, Řezníček, Šedý

statistiky

Branky Viktorie: Drtil 2x, Nováček 2x, Řezníček, Jílek, Koželuh, vlastní

Diváci: 0

V zápase třináctiletých týmů dokázalo pražské Tempo Viktorii Plzeň potrápit. Mladí viktoriáni ovšem nastříleli v konečném součtu o dvě branky víc a stejně jako jejich mladší kolegové duel s Tempem zvládli.

"V utkání jsme narazili na stále se zlepšující mužstvo Tempa. Měli jsme problém s přechodovou fází, kdy jsme nedostatečně využívali celou šířku hřiště. Kvůli tomuto problému docházelo k častým osobním soubojům, které lépe vyznívaly pro urostlé hráče soupeře. Naší hře určitě neprospělo ani nerovné hřiště. Na toto se ale nechceme vymlouvat. Spíše budeme řešit bojácnost hrát pod tlakem soupeře, timing v součinnosti hráčů a soubojové jednání. Vidím, že v posledním půlroce, kdy hrajeme malou formu 7+1, bude ještě dost zápasů, kdy budou rozhodovat prvky jako agresivita a odolnost. Je potřeba se na tento fakt nachystat v trénincích. Na druhou stranu je kluky také pochválit za určitou trpělivost a produktivitu ve finální fázi," hodnotí trenér Štěpán Havránek.