8. 8. 2016    Juniorka - reportáž

Výběr Viktorie U21 nebodoval ani ve 2. kole Juniorské ligy, s Bohemians Praha 1905 prohrál 1:0

FC Viktoria Plzeň

2. kolo / Pondělí 8. 8. 2016, 11:00 /

2. kolo / Pondělí 8. 8. 2016, 11:00

Bohemians Praha 1905

1:0

(1:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

Bohemians Praha 1905

Dařina – Brak, Jindřišek (46. Hradecký), Rothe (C), Blecha, Kostka, Santos (46. Horizrál), Vacík, Vaníček (83. Věchtík), Šetina (46. Herique), Charvát (60. Krivosheev)

FC Viktoria Plzeň

Sváček – Hejda (72. Petr) , Kopřiva (72. Kule), Debellis, Matějka, Suchan, Graiciar, Novák (C), Hromada (46. Havel), Vukajlovič, Teršl

statistiky

Branky: 37. Blecha ŽK: Kostka, Horizrál, Brak – Hromada Rozhodčí: Rejžek – Urban, Vlček

Diváci: 0

Hráči Viktorie Plzeň do jednadvaceti let se ve 2. kole Juniorské ligy utkali s Bohemians Praha 1905. Oba týmy se mohly opírat o výkony posil z ”A” týmů a nakonec se z výhry 1:0 radoval domácí tým. Viktoria tak po dvou odehraných zápasech stále čeká na první ligové body.

V úvodní půlhodině hry se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal, ale diváci viděli spíš boj ve středu pole. Do první větší šance se dostali ve 33. minutě viktoriáni a brankář Dařina musel zasahovat proti střele Debellise. O čtyři minuty později přišla šance na druhé straně, Filip Blecha z velkého vápna vypálil a Sváček na míč nedosáhl - 1:0.

Bohemka mohla skóre po chvíli zvýšit, když byl ve velké šanci Kostka, brankář Plzně ale jeho hlavičku zneškodnil. V poslední minutě první půle se ještě jednou zaskvěl Dařina, když ukázal pohotovost na brankové čáře.

Na začátku druhé půle měl Kostka další šanci, když postupoval sám na brankáře Sváčka, který jeho střelu vytěsnil nohou. Hned o minutu později mohla Plzeň vyrovnat, ale Suchanovu dorážku do prázdné brány vyrazil domácí obránce mimo.

Po hektické pasáži se hra trochu uklidnila a v 67. minutě měl do třetice obrovskou šanci Kostka, který trefil tyč. Poslední vlnu vzdoru předvedla Plzeň v 77. minutě, kdy Matějka nastřelil spojnici Dařinovy brány. Zajímavý zápas plný šancí, ovšem jen s jednou brankou, tak skončil hubeným vítězstvím domácích Bohemians.