30. 12. 1899    

9. kolo / Sobota 5. 11. 2016, 11:00 /

9. kolo / Sobota 5. 11. 2016, 11:00

FK Pardubice

1:4

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Štichová, Belšánová, Stejskalová Veronika, Stejskalová Vendula, Vorlová, Remiášová, Polcarová, Gajdošová, Skalická, Ajazi, Trojanová, Pavlíčková, Klepsová

statistiky

Branky Viktorie: 5. Belšánová, 55. Remiášová, 61. Ajazi, 70. Trojanová

Diváci: 0

FC Viktoria Plzeň o víkendu hrála v Pardubicích, kde musela nastoupit kvůli početné marodce i s dvěma hráčkami mladších žaček. Viktoriánky byly po celé utkání lepším týmem a spravedlivě vyhrály. V 8. minutě vypálila z poza vápna Belšánová a poslala Plzeň do vedení. Po změně stran vyslala v 55. minutě Pavlíčková přihrávku na Remiášovou, která poslala balon do prázdné branky. V 61 minutě na půlící čáře hřiště svedla Anita Ajazi tvrdý souboj o míč s hráčkou Pardubic, uniká soupeřce a z pravé strany velkého vápna nádhernou střelou na zadní tyč pod břevno dostala Plzeň do tříbrankového vedení. V 69. minutě po malém zaváhání viktoriánek hráčky Pardubic snížily na 3:1. Obdržený gól západočeské hráčky ještě více nabudil a hned v zápětí z protiútoku v poslední minutě po dlouhé přihrávce od Anity Ajazi, skórovala Trojanová.

hodnocení trenéra

„Celý tým musím pochválit za předvedenou hru, bojovnost, touhu zvítězit v tak důležitém utkání. Holky daly krásné 4 branky po pěkných fotbalových akcích. Musím je pochválit, protože splnily všechny pokyny dané před utkáním a zahrály výborně,“ hodnotí utkání trenér Bohouš Bláha.