Zatímco viktoriánům začala příprava na novou sezonu, blíží se také prázdninové měsíce, během kterých několik fanoušků Viktorie Plzeň vyrazí na dovolenou do zahraničí. Vemte si s sebou viktoriánské předměty, udělejte si pěknou fotku a vyhrajte atraktivní ceny!

Pravidla soutěže jsou stejná jako v minulém roce. Stačí se vyfotit někde na dovolené u moře, na horách či kdekoliv jinde s viktoriánskou tematikou. Fotografii posléze můžete umístit buď na instagramový profil, nebo zaslat na e-mailovou adresu:

1) Instagram – profil musíte mít jako veřejný, k fotografii přidejte hashtag #LETOsFCVP a označte na ní účet fcviktoria_official
2) E-mail – fotografii můžete zaslat na e-mail leto2018@fcviktoria.cz, do předmětu uveďte Léto s Viktorkou

Oceněno bude pět vítězných fotografií, nejlepší budou vybírat sami hráči. Plusové body získají i ty, které budou mít na Instagramu nejvíce lajků a které budou pocházet ze zahraničí.

Ceny si budou vybírat sami soutěžící. Ten, který od hráčů získá nejvíce hlasů, si bude moci vybrat ze všech pěti nabízených balíčků (viz níže). Druhý v pořadí si bude moci vybrat ze čtyř zbývajících balíčků, třetí v pořadí si bude moci vybrat ze tří zbývajících balíčků, čtvrtý v pořadí si vybere ze dvou zbývajících balíčků a pátý v pořadí získá zbývající balíček.

Soutěž trvá do 31. 8. 2018, vyhlášení proběhne v prvních zářijových týdnech.

Zasláním fotografie na e-mail, případně jejím zveřejněním na Instagramu soutěžící udělují svůj souhlas s jejich pozdějším zveřejněním na komunikačních kanálech FC Viktorie Plzeň (webové stránky a sociální sítě).

Výherní balíčky fotosoutěže Léto s Viktorkou

Balíček 1 – dres FCVP podepsaný celým týmem + ročenka FCVP
Balíček 2 – mistrovské triko FCVP podepsané celým týmem + ročenka FCVP
Balíček 3 – podepsaný mistrovský plakát FCVP celým týmem + voucher na 500,- Kč do Klubovky
Balíček 4 – novinářská/fotografická akreditace na námi vybrané ligové utkání FCVP + šála FCVP
Balíček 5 – osobní setkání s vybraným hráčem FCVP + 4 vstupenky na námi vybrané ligové utkání FCVP