Byl to boj, ale vítězný! Viktoria ve čtvrtém kole dosáhla na čtvrté vítězství, když porazila Zlín gólem Michaela Krmenčíka ze 77. minuty. Jediný střelec zápasu a záložník Martin Zeman pak zhodnotili utkání.

„Zlín přijel dobře bránit. Hrál v pěti vzadu a bylo těžké se dostávat do šancí,“ hodnotí průběh zápasu Martin Zeman. „V první půli jsme s tím měli problémy, nemohli jsme si vytvořit větší šanci. Ve druhé půli jsme si říkali, že nějakou chybu udělají. A povedlo se to, takže jsme hrozně rádi za tři body,“ těší záložníka Viktorie.

Kanonýr Michael Krmenčík do závěrečných minut věřil, že se Viktorii podaří zvítězit. „Nikdy neztrácím víru, vždy jsem přesvědčený, že zápas dokážeme vyhrát. Zatím se to daří, takže jsem spokojený,“ říká Krmenčík, autor jediné branky. „Byl tam odražený balon, našel jsem si skulinku, volejí to prostřelil a za gól jsem rád,“ popisuje daný moment.

Na gól se čekalo až do 77. minuty, viktoriáni museli být hodně trpěliví. „Nechtěli jsme udělat vzadu chybu, aby nás nepotrestali. Ve druhém poločase to bylo trochu divočejší, měli jsme si to uhrát asi fotbalověji, ale bylo to hodně těžké. Pak to bylo hlavně o tom, abychom nedostali gól. Síly docházely, nebylo jednoduché dobývat branku soupeře, ale zvládli jsme to,“ těší Zemana. „Jsme jeden tým, vždy makáme jeden za druhého a v kolektivních sportech to přináší úspěchy,“ dodává Krmenčík.

Fotogalerie