Další vítězství na kontě Plzně. Viktoria v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY porazila v domácí Doosan Areně Zlín 1:0 a i nadále zůstává bodově stoprocentní. Těsné utkání poté zhodnotil hlavní trenér Západočechů Pavel Vrba.

„Z mého pohledu jsme narazili na soupeře, který byl strašně dobře organizovaný,“ pochválil ševce Vrba. „Proti jejich formaci 5-3-2 jsme se velmi těžko prosazovali,“ doplnil na účet týmu z východu Moravy.

Čtyřiapadesátiletého kouče nejvíce mrzelo, že červenomodří hráli málo po stranách hřiště. „Bohužel jsme se nedokázali prosazovat přes křídelní prostory tak, jak jsme si představovali. Snad ani jednou za zápas jsme nešli do souboje jeden na jednoho,“ věděl Vrba.

Jedinou a zároveň vítěznou branku utkání nakonec vstřelil v 77. minutě Michael Krmenčík. „Naštěstí jsme dali gól a v závěru výsledek víceméně ukopali,“ oddechl si oblíbený plzeňský trenér. „Je to i díky tomu, že jsme velice dobře kondičně připravení,“ liboval si.

Západočeši tak i po čtyřech odehraných kolech zůstávají bez ztráty kytičky. Vítěznou vlnu se budou Plzeňané snažit prodloužit příští týden, kdy je čeká duel na půdě Karviné.

Fotogalerie