Již příští týden čeká Viktorii Plzeň jeden z největších výjezdů v klubové historii. Klub ze západočeské metropole se totiž představí na slavném Santiago Bernabéu proti domácímu Realu Madrid. Ti z vás, kteří nemají možnost vyrazit přímo do Španělska, budou moci sledovat zápas společně na projekci v plzeňském pivovaru. A to s pořádně bohatým doprovodným programem!

Město Plzeň ve spolupráci s FC Viktorií Plzeň přichystalo pro fanoušky speciální akci, která nabídne sledování jednoho z největších utkání historie klubu přímo v plzeňském pivovaru s doprovodným programem, který odstartuje již dvě hodiny před utkáním, tedy v 19.00.

O zábavu se postará oblíbená plzeňská kapela, připraveno bude skvělé plzeňské pivo, v akci na hřišti plzeňští fotbalisté. Plzeňáci, viktoriáni, tahle akce je pro nás!

Vstup je pochopitelně zdarma a všichni fanoušci, kteří dorazí ve viktoriánském, jsou jen vítáni! Dresy, šály i vlajky samozřejmě s sebou. Před speciálním pódiem vznikne pořádný viktoriánské kotel, který bude na dálku držet palce svému týmu. 

A nachystány jsou další lákadla. Exkluzivní možností bude přímo na místě vyhrát 2 vstupenky na domácí zápas s Realem Madrid, který je v tuto chvíli vyprodaný. Jak se do soutěže zapojit? Přijďte určitě oblečeni do klubových barev. Vše ostatní se dozvíte přímo od moderátora v pivovaru. 

Soutěžit se bude rovn잠o dres kapitána Romana Hubníka. A ne o ledajaký dres – ale o ten, se kterým nastoupí k utkání přímo na Santiago Bernabéu. Přijďte si zasoutěžit o tyto exkluzivní ceny, které nikde jinde nedostanete. 

Na místě navíc bude k dispozici 300 piv zdarma! Viktorka hraje potřetí Ligu mistrů, tak se rozdělí tři stovky piv zdarma.

O zábavu před samotným utkáním, které má výkop v úterý 23. 10., se postará oblíbená plzeňská kapela Lucie revival!

Aby měli fanoušci dokonalý přehled o všem důležitém, co se odehraje ve fotbalovém chrámu Santiago Bernabéu, přijde mezi ně i bývalý velký hráč Viktorie Petr Vlček a odborně ohodnotí dění na hřišti. 

Viktoriáni ve věku 18 až 35 let budou navíc moci přímo na místě vstoupit do registru dárců kostní dřeně, kam v pondělí vstoupili také hráči A-týmu, juniorky, dorostu U19 a zaměstnanci Viktorie Plzeň.

Chybět nebude ani stánek Viktoria shopu se speciální nabídkou kolekce UEFA Champions League

Přijďte přímo do srdce plzeňského pivovaru sledovat jeden z historicky nejzajímavějších duelů českého klubu v rámci prestižní UEFA Champions League. Užijte si krásný fotbalový večer společně s dalšími členy viktoriánské rodiny.

„Utkání s Realem Madrid je pro všechny viktoriány obrovským svátkem, jde o jedno z největších utkání klubové historie. Proto jsme se ve spolupráci s městem Plzeň připravili všem fanouškům možnost, aby mohli toto výjimečné utkání sledovat společně. Doprovodný program bude opravdu bohatý a věříme, že si cestu v úterý večer najde do pivovaru co nejvíce fanoušků,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Zjišujeme nyní možnost přenosu i utkání našeho týmu U19, který se střetne s Realem v jeho tréninkovém centru již v 16.00. Pokud by se nám podařilo vše zařídit, budeme fanoušky informovat a rovněž tento duel bychom promítali na nádvoří pivovaru,“ dodal mluvčí klubu.