Další domácí ligový duel nás čeká až v poslední březnový den – v Doosan Areně přivítáme nepříjemného soupeře, pražskou Bohemku. Duel má výkop v 17:30 a vstupenky jsou v prodeji od čtvrtka 14. března.

Vᚠhlas v hledišti, naše síla na hřišti!

Toto důležité motto doprovází viktoriány při každém domácím zápase. I proto tým trenéra Pavla Vrby v této sezoně na stadionu ve Štruncových sadech v lize ani jednou neprohrál a osmkrát dokonce zvítězil s čistým kontem. Vaši podporu budou Roman Hubník a spol. potřebovat i v neděli 31. března.

Zápas spadá do druhé cenové skupiny atraktivity, první časová vlna je tedy za levnější ceny vstupenek a potrvá až do 20. března. Všem viktoriánům doporučujeme zakoupit si vstupenky s předstihem, aby využili cenového zvýhodnění! Od 21. března až do vyprodání, případně začátku utkání, se budou prodávat vstupenky v rámci druhé časové vlny prodeje.

Lístky lze pořizovat tradičně ve Viktoria shopu během jeho klasické otevírací doby, tj. od 9 do 17 hodin. Případně jsou v prodeji také na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky – ZDE.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že nemůžete dorazit, využijte systému Nabídni své místo a uvolněte jej do prodeje pro ostatní fanoušky. Odhlašovat se můžete do soboty 30. března do 12 hodin, návod k tomu najdete ZDE. Za toto vstřícné gesto vůči ostatním fanouškům obdržíte dárkový poukaz na 50 Kč do Viktoria shopu.

„Duely s Bohemians bývají vždy velmi nepříjemné. Jak ale víme, doma se nám dlouhodobě daří, a to díky našim fanouškům. Jsou naším dvanáctým hráčem a věřím, že nás vyrazí podpořit i na tento zápas,“ zve kapitán Roman Hubník.

1. časová vlna (14. 3. – 20. 3.)

I. kategorie – 200 Kč
II. kategorie – 170 Kč
III. kategorie – 140 Kč
IV. kategorie – 110 Kč

2. časová vlna (21. 3. – do vyprodání/do zápasu)

I. kategorie – 250 Kč
II. kategorie – 220 Kč
III. kategorie – 190 Kč
IV. kategorie – 160 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně (cena se mění v závislosti na aktuální časové vlně)
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 70 korun pro tuto skupinu atraktivity
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, nemají ovšem nárok na místo (musí sedět na klíně)