Již tuto neděli od 17:00 čeká viktoriány další venkovní utkání, tentokrát v nedaleké Příbrami. Zde jsou informace pro fanoušky, kteří se chystají svůj tým podpořit na hřišti soupeře.

Z Plzně do Příbrami je to necelých 70 kilometrů. Stadion U Litavky je tedy oblíbeným výjezdním místem viktoriánů. Vstupenky na zápas budou v prodeji přímo na pokladnách stadionu, které se otevřou dvě hodiny před utkáním, tedy v 15:00.

Cena vstupenky je dle webu příbramského klubu 100 Kč.

Sektor pro hostující fanoušky na Tribuně 2003 umístěné za jednou z branek, vstup z ulice Ke Stadionu, k dispozici je parkoviště a na tribuně vlastní stánek s občerstvením.

Při vstupu na stadion budou probíhat standardní bezpečnostní prohlídky, dovnitř nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu (viz návštěvní řád stadionu).

Zároveň musíme připomenout, že Viktorka je stále v podmínce za incident fanoušků v utkání na Spartě a hrozí nám uzavření části stadionu na domácí i venkovní utkání. Prosíme tedy všechny účastníky výjezdu, aby dodržovali návštěvní řád příbramského stadionu, fandili slušně a bez jakékoli pyrotechniky.

Fanděme jen Viktorce, ta nás potřebuje nejvíce! Prázdný stadion přeci nikdo z nás nechce.