20. 4. 2019    Juniorka - reportáž

Za juniorku nastoupil Daniel Kolář, tým bohužel v Boleslavi prohrál

FC Viktoria Plzeň

Nadst. / Sobota 20. 4. 2019, 11:00 / MěS Mladá Boleslav

Nadst. / Sobota 20. 4. 2019, 11:00
MěS Mladá Boleslav

FK Mladá Boleslav

2:0

(1:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Mladá Boleslav

Mikulec – Hašek, Komma, Křapka, Šimon (83. Machů), Yerkhov, Komárek, Novák, Krčmář (76. Alhassan), Dib, Vejr.

FC Viktoria Plzeň

Sváček – O. Pek, Strmiska, Míka, Svoboda (46. Brož) – Uzlík (83. J. Pek) – Plecitý (64. Řezáč), Kolář (46. Hezoučký), Kraml, Štursa – Kepl (58. Selnar).

statistiky

Branky: 22. Strmiska (vl.), 51. Šimon, ŽK: Šimon – Kraml, Rozhodčí: Hodek – Krejsa, Plzák.

Diváci: 120

Další utkání nadstavbové části juniorské ligy sehrál tým trenéra Pavla Horvátha na hřišti Mladé Boleslavi. Celý první poločas odehrál Daniel Kolář, který naposledy hrál na začátku října za A-tým v Římě. Viktoriáni však padli 0:2.

Viktoria chtěla v Mladé Boleslavi napravit vysokou domácí porážku s brněnskou Zbrojovkou. Ve 22. minutě se však domácí celek dostal do vedení, kdy si vlastní branku po rohovém kopu dal stoper Slavomír Strmiska. Druhý gól padl v 51. minutě, dobrý vstup Boleslavi do druhého poločasu obstaral po standardce Matěj Šimon. Viktoriáni už s výsledkem nic nezmohli a podruhé za sebou padli.

hodnocení trenéra

Pavel Horváth (FC Viktoria Plzeň): „Bylo to vyrovnané utkání, ale budu kritický, protože jsme prohráli 0:2 po gólech obdržených ze standardek. Šlo o laciné branky. Šance, které jsme měli hlavně ze začátku, jsme neproměnili, a tak jsme posléze prohrávali a už jsme to nedokázali zvrátit. První poločas odehrál Daniel Kolář, byl v pohodě, ale po půli už se cítil unavený, a tak jsme se dohodli na střídání.“