Viktorián FCVP.T9Laky – aktuálně nejlepší český hráč FIFA19 – odstartuje vysílání nového Twitch kanálu FCVP s pořadem PLAY LIKE LAKY. V něm bude fanouškům v živém streamu ukazovat své zajímavé zápasy, odehraje live utkání a součástí budou i soutěže.

LukᚠPour, který figuruje v online prostředí pod přezdívkou FCVP.T9Laky a od letošního jara figuruje na soupisce viktoriánského eSportového týmu, odstartuje nový viktoriánský Twitch kanál svým vlastním pořadem s názvem PLAY LIKE LAKY.

První vysílání odstartuje v úterý 11. června od 18:00!

V rámci tohoto pořadu bude Laky fanouškům v pravidelných streamech ukazovat zajímavé momenty z vlastních zápasů, zároveň si ale během vysílání zahraje i live utkání a chybět nebudou samozřejmě ani zajímavé soutěže o věcné ceny. V prvním díle budou moci fanoušci vyhrát míč podepsaný Janem Kopicem, který si s Lakym sám zahrál při představení eSportového týmu FCVP.

Pokud se řadíte mezi hráče série FIFA, určitě se přidejte mezi sledující, aby vám neunikl žádný z dalších streamů, v nichž se vám postupně představí i zbylí hráči ze soupisky Inaequalis reprezentující tým FC Viktoria Plzeň.