Tradiční soupeř na úvod přípravy – třetiligová Jiskra Domažlice. Viktoriáni se svým fanouškům v sezoně 2019/2020 představí poprvé v sobotu od 10:30 v Luční ulici. Přijďte se podívat na nové posily a přivítat s vicemistry!

Viktoria Plzeň odehraje v domácím prostředí pouze dva přípravné zápasy. První je čeká již tuto sobotu a všichni viktoriáni jsou srdečně zváni do Luční ulice. Jednotlivé vstupné činí 50 Kč, zdarma půjdou permanentkáři 2019/2020, držitelé platebních karet FCVP s ČSOB a průkazů ZTP a děti do 15 let. Stadion se otevře 90 minut před výkopem, na místě budou k dispozici i stánky s občerstvením a Viktoria shop.

Parkovat bude možné na parkovišti Red za severní věží Doosan Areny a přejít do Luční ulice pěšky (cca 5 minut chůze), nebo přímo v Luční ulici před areálem.

V minulé sezoně si Viktoria zahrála s Domažlicemi na konci července. Třetiligového soupeře tehdy porazila 10:1, dvě branky nastříleli Jan Kopic, Michael Krmenčík, TomᚠChorý a Milan Petržela. Prosadili se také Aleš Čermák s Radimem Řezníkem. Za Jiskru skóroval Petr Došlý.

Přijďte se v sobotu podívat na nové posily v akci! Od prvního dne s týmem trénují tři z nich – Ondřej Mihálik, Adam Hloušek a LukᚠKalvach.