Pivní partner plzeňské Viktorie, pivovar Gambrinus, slaví 150. výročí a opět chystá největší pivní zahrádku v republice. Přijďte mu popřát do dalších let i Vy! Na plzeňském náměstí bude v pátek i sobotu k dispozici i stánek Viktoria shopu.

Plzeňské náměstí se v pátek a v sobotu (21. a 22. června) promění v největší pivní zahrádku v Česku. Slunečníky, hudební doprovod, oslava 150 let oblíbeného pivovaru Gambrinus a pivo z tanku přímo do oroseného skla. To vše je připraveno pro vás. Navíc poprvé ochutnáte Gambrinus Nepasterizovanou 11 v nejvyšší kvalitě!

Viktoria se přidává ke gratulantům, svému dlouholetému partnerovi přeje do dalších let mnoho spokojených zákazníků a hektolitry skvělého zlatavého moku.

Na náměstí bude po celou dobu akce i stánek Viktoria shopu, v němž si budete moci pořídit například trička či šály ze speciální edice, která spojuje pivovar Gambrinus a právě Viktorii. A to vše za speciální cenu! Šálu za 199 Kč, náramek za 30 Kč a dámské/pánské triko za 399 Kč.

Jestli nemáte plán na víkend, tohle je ideální tip!

CO PŘEJÍ VIKTORIÁNI GAMBRINUS KE 150. VÝROČÍ?

„Pivovaru Gambrinus bych ke 150. narozeninám popřál hodně spokojených zákazníků, kteří si svůj oblíbený nápoj budou vychutnávat nejlépe při sledování dobrého plzeňského fotbalu.“

PAVEL VRBA, TRENÉR FC VIKTORIA PLZEŇ

„Přeju Gambrinusu dalších 150 let výborného plzeňského piva. A my ho budeme mít nadále spojený s tradičním vítězným pokřikem u nás v kabině.“

ROMAN HUBNÍK, KAPITÁN FC VIKTORIA PLZEŇ

„Aby jim vydrželo, že vyrábějí pivo v tak dobré kvalitě jako doposud. Spoustě lidem tím dělají šastnější život.“ 

PAVEL HORVÁTH, LEGENDA VIKTORIE PLZEŇ, TRENÉR A ČESTNÝ SLÁDEK PIVOVARU