Plzeňská Viktorka má před sebou netradiční víkend. Dnes odcestovala na Slovensko, kde ji zítra čeká přípravný zápas na hřiště Liptovského Mikuláše. Na útulném stadionu hráči absolvovali otevřený trénink a autogramiádu.

Ráno nasedli do leteckého speciálu a po necelých sedmdesáti minutách už nastupovali na popradském letišti do připraveného klubového autobusu. Úderem šesté hodiny odpolední pak hráči Viktorie absolvovali otevřený trénink na hlavním hřišti v Liptovském Mikuláši. V ochozech jim na úvod tréninkové jednotky zatleskalo okolo dvou set fanoušků. Místní druholigový klub slaví 85. výročí od založení a právě Viktorii si pozval při této příležitosti na přátelský zápas. „Rádi jsme pozvání přijali, je to pro nás příjemné zpestření přípravy,“ řekl trenér Pavel Vrba.

Velký zájem byl mezi místními i o nového asistenta Marka Bakoše, který strávil část kariéry v nedalekém Ružomberoku. „Tento kraj mám velmi rád, a rád se sem vracím,“ vyprávěl skupině slovenských žurnalistů krátce před tréninkem. „Ale jsme tu, abychom odehráli kvalitní zápas a pokračovali v přípravě na ostrý start sezony,“ shodli se Pavel Vrba s Markem Bakošem.

Po tréninku byla pro přítomné fanoušky připravena autogramiáda celého týmu. Zápas na zrekonstruovaném stadionu pro necelé dva tisíce diváků se odehraje v sobotu od 17:00. Všechny lístky jsou již s předstihem vyprodané.

Fotogalerie