Ženy pod vedením trenéra Růžičky hrály nadstavbovou část o udržení, kde vyhrály pět ze šesti zápasů. Dorostenky na tom byly podobně, v nadstavbě však vyhrály o jeden zápas méně. Do první čtyřky se pak dostaly mladší žákyně.

A-tým žen pod vedením nového trenéra Lukáše Růžičky obsadil v základní části osmičlenné tabulky šesté místo, když ve 14 zápasech získal 14 bodů při skóre 25:57. V nadstavbové části o udržení ale pak vyhrál pět ze šesti utkání. „Myslím, že holky poznaly nový způsob hry, který je zaměřený na kombinaci a týmové pojetí. Holky jsou poměrně technicky vybavené, chtěli jsme se prezentovat útočným fotbalem, což se nám dařilo. Za velký úspěch považuji 42 vstřelených branek a celkově 9 výher v sezóně. Holkám chci tímto poděkovat za celou sezónu, vím, že někdy není jednoduché skloubit pracovní a školní povinnosti s fotbalem. Doufám, že se jim budou vyhýbat zranění a v nové sezóně jim přeju hodně štěstí,“ řekl kouč Růžička.

Dorostenky převzal jako trenér Vojtěch Křelina. V základní části se rovněž umístily na šestém místě, když posbíraly 16 bodů a skóre 19:37. V nadstavbové části o udržení vyhrály čtyři ze šesti zápasů. Daleko došly v poháru, kde skončily druhé. „Začátek sezony byl pro holky náročný, musely se adaptovat na nový způsob hry. Výkony i forma však šly nahoru a ačkoli výsledky nehodnotím jako úspěšné, u hráček v tomto věku jde hlavně o fotbalový a osobnostní rozvoj. V nastolené práci s týmem chceme pokračovat,“ řekl k sezoně trenér Vojtěch Křelina.

Trenéra starších žákyň Milana Lukeše mrzelo, že se jeho svěřenkyně nedostaly do první čtyřky. „Cíl se nám nepodařilo splnit, protože jsme měli špatnou koncovku, předfinální a finální přihrávku. V podzimní části jsme často doplňovali mužstvo dorostenek našimi nejlepšími hráčkami, a to se na naší hře hodně podepsalo, ale jsem rád, že se naše hráčky v dorostu prosadily a pomohly mu k lepším výsledkům,“ řekl.

Mladší žákyně skončily v základní části na třetím místě, díky čemuž se dostaly do nadstavbové části čtyř nejlepších. Zde ze tří zápasů vyhrály dva a sezonu tak zakončily na třetím místě za Spartou a Pardubicemi. „Celá sezona byla velice povedená. Sehráli jsme utkání, která nám vyšla herně i výsledkově, zejména zápasy nadstavby mezi čtyřmi nejlepšími týmy ligy. Pochvalu si zaslouží celý tým a jsem velice rád, že jsem mohl být jeho součástí,“ řekl hlavní trenér týmu Petr Žížek.

Kouč starší přípravky Pavel Nový působil u týmu od jarní části. „Hráli jsme mnoho zápasů a také turnajů. Některé se podařilo odehrát dobře, některé bohužel ne. Taky jsme hráli ligu starších přípravek holek a jednotlivé ligy se opravdu nepovedly, měli jsme na čem pracovat. Když přišlo finále ligy, musím říci, že na holkách byl vidět opravdu posun. To mě potěšilo, stejně jako výkony holek z mladší přípravky, které nám chodily pomáhat. Na další sezonu se těšíme, máme stále na čem pracovat,“ okomentoval uplynulý ročník.

Trenérka mladší přípravky Magdaléna Ostrochovská si sezonu pochvalovala: „Po příchodu nového šéftrenéra se hodně vecí změnilo k lepšímu. Mohli jsme probrat, co je špatně a co je dobře, takže to holky více bavilo a chodily na fotbal rády. Sezona byla zajímavá, pestrá a přínosná. Odehráli jsme hodně turnajů, holky se zlepšovaly a dávaly do toho srdíčko. Některé holky si zahrály i ligu starší přípravky, kde ukázaly své dovednosti a dravost mezi staršími. Doufám, že další sezona bude lepší a že se popereme o co nejlepší výsledky.“