Poslední vystoupení staré gardy Viktorie Plzeň v tomto roce se odehrálo v Hunčicích při oslavě 70 let místního oddílu kopané. Tentokráte viktoriáni svého soupeře nepodcenili a od začátku zápasu hráli s větší odpovědností než v minulém zápase.

Tomu odpovídal i výsledek v utkání, kdy viktoriáni zvítězili 6:2 (poločas 3:0). O góly se postarali Bárta, který dal hattrick, Fořt, jenž se trefil dvakrát, a Vágner.

Mužstvo Viktorie nastoupilo v sestavě: Mička – Drahorád, Šambergr, Lowy, Honzík – Vágner, Vaigl, Bárta, Parlásek – Paul, Fořt. Střídající: Diepold, Rejda, Dobrý Pavel, Baroch. 

Na velmi nerovném terénu byl pro techničtější hráče Viktorie začátek zápasu trochu nejistý, ale od první branky Fořta v 10. minutě se ukázala fotbalovost hráčů Viktorky. Po této brance další tři branky vstřelil s chutí hrající Kamil Bárta. Druhá z nich ve 40. minutě byla hlavou po hezkém centru. V 57. minutě kopala Viktorie Vaiglem prováděný pokutový kop, ale rozehrání nakrátko se nepovedlo, a tak diváci zústali ochuzeni o fotbalovou lahůdku. 

V 70. minutě vstřelil Fořt hlavou pátou branku zápasu po perfektním centru Paula. Vzápětí Vágner překopl vyběhnuvšího gólmana a potvrdil vedení na 6:0. Až po této brance dostali příležitost domácí, kteří snižili z penalty na 1:6 a v 80. minutě na konečných 2:6.

Zápas se líbil, což domácí diváci dokázali ocenit pozápasovým potleskem. Dle vedoucího staré gardy Ivana Bicana je škoda, že tento zápas byl poslední v letošním roce.

Kompletní fotogalerii od Davida Korandy naleznete ZDE.