Po Michaelu Krmenčíkovi se mezi elitní smetánku fotbalistů dostal další viktorián – LukᚠHejda. Osmadvacetiletý stoper vstřelil vítěznou branku na hřišti CSKA Moskva a dostal se do Týmu týdne v Lize mistrů.

V oficiální Fantasy soutěži UEFA Champions League vynesl soutěžícím totiž 8 bodů. Jeho gól z 81. minuty po centru Patrika Hrošovského znamenal pro Viktorii Plzeň velké vítězství, po pěti letech nad CSKA Moskva navíc ve stejném poměru 2:1.

Společně s ním je v Týmu týdne také brankář Thibaut Courtois, který chytal za Real Madrid v Plzni při posledním domácím utkání Ligy mistrů. V Týmu jsou také například Joshua Kimmich z Bayernu či jeho spoluhráči Arjen Robben a Robert Lewandowski, je zde také Marek Hamšík z Neapole.

„Tato zpráva mě samozřejmě velmi potěšila. Jsem rád, že jsem mohl výkonem a gólem přispět ke skvělému týmovému výsledku. Doufám, že jsem si třeba nějakou další trefu nechal i do zápasu s AS Řím, kam bych chtěl pozvat naše fanoušky, protože můžeme stvrdit postup do jarní fáze Evropské ligy, což by byl fantastický úspěch,“ vzkázal LukᚠHejda.

Kompletní tým kola:
Thibaut Courtois (Real Madrid)
--
Joshua Kimmich (Bayern)
Éder Militão (Porto)
LukᚠHejda (Plzeň)
Ismaily (Šachtar)
--
Arjen Robben (Bayern)
Marek Hamšík (Neapol)
Taison (Šachtar)
--
Maxwel Cornet (Lyon)
Robert Lewandowski (Bayern)
Dries Mertens (Neapol)