Viktoria v semifinálovém dvojzápase MOL Cupu s Mladou Boleslaví nedokázala svému soupeři vstřelit ani gól a po venkovní porážce 0:1 pouze remizovala v domácí odvetě 0:0. V pohárové matematice to pro Západočechy znamenalo vyřazení před branami finále.

„S prvním poločasem jsem nebyl spokojený, protože se projevily některé změny v sestavě. Neměli jsme zkrátka kvalitu v útočné fázi a ve chvíli, kdy se soupeř zaměřil na defenzivu, jsme se neprosazovali tak, jak bych si představoval. Ve druhé půli jsme se po střídání dokázali prosazovat víc. Soupeře ale podržel brankář, který vytáhl tři skvělé zákroky po našich standardkách. Boleslav zvládla zápas lépe a zaslouženě postoupila do finále,“ hodnotí bezbrankové utkání trenér Karel Krejčí.

„Dvojzápas nás nezastihl v ideální formě, protože máme hodně hráčů zdravotně indisponovaných. Rozhodli jsme se spíše doléčit některé kluky a dát prostor hráčům širšího kádru. Teď máme jedinou možnost a to je plně se soustředit na ligové zápasy, které jsou pro nás nyní prioritou,“ dodává Krejčí.
V úvodním utkání v Mladé Boleslavi se představil junior Daniel Boček, před domácími fanoušky zase mladý útočník Daniel Černý. „Boček i Černý to určitě neměli jednoduché, protože tempo hry bylo jiné než v Juniorské lize. Jsou to pro ně velké zkušenosti do budoucna a já věřím, že by jim to mnoho pomoct. Kluci poctivě trénují, mají talent, ale ještě musí posbírat hodně zkušeností, protože mezi juniorkou a áčkem je velký výkonnostní skok,“ říká na konto plzeňských mladíků Krejčí.

Fotogalerie