Viktoria Plzeň bude ve čtvrtek 17. srpna bojovat o možnost hrát základní skupinu Evropské ligy, u čehož by neměl žádný plzeňský fanoušek chybět. I proto si hráči připravili speciální výzvu – za více než 10 tisíc fanoušků na stadionu uspořádají tak trochu jinou autogramiádu! Na výzvu již zareagovali například bývalý hráč a asistent trenéra Plzně Pavel Horváth či sládek plzeňského pivovaru Václav Berka.

„Samozřejmě výzvu přijímám, ve čtvrtek přijdu fandit a doufám, že tam budete všichni taky,“ vybízí aktuální trenér Baníku Sokolov Pavel Horváth. Připojuje se také sládek Václav Berka: „Já přijímám vývzu a půjdu ve čtvrtek na fotbal, přijďte všichni!“ Jejich videovzkazy můžete najít na našich sociálních sítích.

Videa či fotografie mohou prostřednictvím sociálních sítích posílat i fanoušci! Stačí ke svému příspěvku přidat hashtag #PrijimamVyzvu. Vstupenky jsou ve volném prodeji. Ceny jsou stanoveny na 350, 280, 210 a 160 Kč za vstupenku. Ve volném prodeji, který bude probíhat na pokladnách za severní tribunou, si každý fanoušek bude moci zakoupit maximálně pět vstupenek. Prodej probíhá také online na stránce Plzeňské vstupenky a na všech jejích prodejních místech (seznam ZDE).