FC Viktoria Plzeň se v sobotu 2. května utká v rámci 26. kola SYNOT ligy s týmem 1. FC Slovácko. Do dalšího těžkého domácího zápasu požene vikoriány za úspěchem VYPRODANÁ Doosan Arena.

Zápas bude mít, stejně jako minulý týden s Mladou Boleslaví, tu nejlepší fotbalovou atmosféru. „Během čtvrtečního odpoledne byly vyprodány poslední zbývající vstupenky na duel se Slováckem. Domácí sektory stadionu tak budou z drtivě většiny zaplněny našimi příznivci,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Fanouškům patří obrovský dík za to, v jakém počtu na naše zápasy chodí. Je to ta nejlepší motivace, dodávají nám hodně sil,“ dodává Roman Hubník.

V prodeji nadále zůstávají vstupenky na venkovní zápas Viktorie Plzeň se Spartou Praha, který se hraje 9. května od 19:15 na Letné. „O zápas se Spartou je samozřejmě velký zájem. Během čtvrtečního dne si držitelé permanentek rozebrali přes 600 vstupenek, prodej pro permanentkáře bude pokračovat také v pátek. V sobotu před utkáním s týmem 1. FC Slovácko se na pokladnách Doosan Areny rozběhne také volný prodej vstupenek na Letnou,“ dodává Pillár.

Více informací o prodeji vstupenek na zápas se Spartou se fanoušci dozvědí zde